Världens bästa Livan!

2010-10-16 @ 09:39:57 | Allmänt
Försökte följa Liv via SMS-rapportering igår då hon spelade fredagsturneringen på den lokala klubben på Söder, tillsamman med Rickard, Magda och 10 PAF-tjejer som brukar vara med i Magdas Goodiebag. Tydligen 72 spelare med och det gick bra i början då hon floppade stege strax innan första paus. Det var lite tunt med rapporteringen, fick ett SMS 22.41 där det stod att hon hade average men att det började bli dyrt, men då hade jag redan somnat medan jag la lilla Signe. Detta SMS läste jag kl 01.11 istället, och tänkte att hon satt väl kvar och railade någon av sina kompisar. Klockan 03.00 vaknade jag av att det kom ett nytt SMS. " Vann hela skiten, hemma nu". Så ut ur sovrummet och gratulera!

Liv hade tydligen varit extremt kort när finalbordet började men fått lite bra korrt och bra träffar och till sist varit HU med ganska stor ledning. Tappade den ledningen och när de låg lika, blev hon erbjuden en deal eftersom hennes motståndare var intresserad av rankingpoängen. Men han gjorde misstaget att inte erbjuda Liv en lite större del av kakan som kompensation för att han skulle få mer rankingpoäng och Liv är inte direkt den som tar en deal som hon inte anser är till hennes fördel. Efter detta så gick det inte så bra ett tag, och Liv gjorde en bluff som blev synad av A8 men Liv lyckades ändå vinna när hon träffade par med sin 56 i ruter. Sista handen var KT mot 87, och det kom en kung.
"Vågar man gå hem med så här mycket pengar?" frågade Liv, så hon fick hjälp, både med att ringa taxi och eskort ut till bilen, det tackar vi för, bra service!



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback