Lördagsstök

2010-09-25 @ 10:10:06 | Allmänt
Typisk lördag, Sander vaknar tidigt, jag försöker ligga kvar i sängen så länge som möjligt, men får gå upp vid kvart i åtta då Signe tröttnat på att morna sig. Plocka undan och göra iordning frukost, sen ska vi iväg och handla present och vidare direkt till bowlingkalas med Sander. Sen hem och städa, behövs, mycket byggdamm. Fixa lunch och  sen ska Sander hämtas. Hemgjorda hamburgare ikväll, och antagligen en sen kväll för barnen, utom Signe som man bör lägga vid 19.30 för att det inte ska hinna spåra ut.
Längtar tills allt är klart här hemma så att man kan få lite ordning igen, men lär väl ta oktober ut innan allt är klart. Får lägga i en rem nästa vecka och förhoppningsvis hinna klart med rummet där uppe innan det är dags för Malta.
Poker då, tja, vi får se om det blir några bord på SvS i kväll, och om det är någon bra Everestturre. GSOP på Ongame kanske ocksåär aktuellt, men det blir lite på halvfart i mån av tid. Imorgon söndag däremot är det full satsning igen för att försöka slå förra månaden.

Edit: Nähä, inget kalas idag trots att alla tjatat om lördag hela veckan, tur man kollar inbjudan innan man åker. Direkt på städningen istället;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback