Sen natt, tidig morgon

2010-09-14 @ 08:45:17 | Allmänt
I natt var en sån där halvtråkig natt där jag var kvar länge i turneringar, men det blev liksom inget. Vann en $200biljett, kom till ett finalbord men åkte först, och hade två andra itm placeringar, så natten gick jämnt upp, men trist att sitta ända till 04.00 utan att få betalt. Upp tidigt och lämna barnen och sen ska jag hämta två paket golv innan jag ska försöka sova lite.
Liv var borta igår på träff med PAFs damlag och upptäckte att en av damerna var en granne och dagisförälder. Kanske finns fler i ens omgivning som spelar poker än man tror. Jag och barnen tog iaf chansen och gjorde det vi älskar att göra när Liv är borta. Köpa hem hamburgare och äta framför tv:n medan vi kollar på en film. Alltid lika roligt och nu börjar t.o.m Signe tycka det är kul. Hade egentligen ingen lust att spela igår, men konstigt nog vaknar alltid lusten när man väl sätter igång, tur är väl det.
Började sätta upp taklister i hallen, men kan inte avsluta förrän vår platsbyggda garderob är på plats, och tror det är bäst att ta en riktig snickare till det nu när man hittat nån som är bra. Väntetid, men snart är källaren helt klar iaf, bara lite målning kvar, men det få bli efter rörmokaren varit här. Mycket ställtid just nu, får roa mig med att kvistlacka och måla lister och dörrar, så att man får något gjort medan man väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback