Sömn

2010-09-22 @ 08:25:49 | Allmänt

Igår la snickarna in vårt golv däruppe, tur jag inte gav mig på det själv, var riktigt knepigt, men de fick till det bra. Så idag var planen att fortsätta med att fixa med dörr, lister och socklar.
Spelade några turneringar igår bl.a Grand Series of Poker Event 3, en turneringen i en serie som går just nu på Ongame med $125K garanterad prissumma. Satt egentligen bara och folda hela tiden då det är extremt långsam struktur. Spelade även 500krs som gick ganska bra när det var två bord kvar (det är då jag brukar lägga i en växel och antingen åker jag eller så skaffar jag mig en stor stack). Foldade och foldade i GSOP.
Kom till finalbordet och spelade mycket på pottodds och lyckades dra ut en hel del. Foldade och foldade i GSOP.
Kom HU i 500krs med stor chipledning och vann till sist, samtidigt som jag fortsatte att folda i GSOP.
Slutade med att jag kom till finalbordet och där låg jag nästan sist med 9 kvar då jag........somnade!!!
Det var mitt i natten och min minsta dotter vaknade så jag gick upp för att trösta henne. Satt med datorn i sängen och somnade, när jag vaknade fattade jag först ingenting men såg sen att jag slutat på 5:e plats med nästan $6K i prissumma. Så jäkla arg jag blev på mig själv.
Aldrig mer gå upp till sängen mitt i natten när jag sitter vid ett finalbord! Jag hade kanske åkt tidigare annars, men det kunde också gått ännu bättre, det får jag aldrig veta.
Undrar också varför många tycker att långsam struktur är så bra för de bättre spelarna, känns oftast inte som det är pokerkunnandet som prövas, enbart tålamodet.
Vi försov oss sedan i morse, som grädde på moset. Jag känner att jag måste sova nu, alldeles för lite sömn, men har svårt att sova på dagarna, finns så mycket annat att göra. Men eftersom jag tänkte sätta dörr, och jag antagligen måste kapa en del på den eftersom golvet blev högt, så känns det som jag måste vara pigg och inte trött och slut annars finns risken att det bara blir fel, och att jag blir arg och irriterad.
Det gick iaf bra inatt, en av mina bättre nätter i pokerkarriären, men jag måste verkligen se till att jag sover åtminstone 6h per dag. Nu sömn.....


Kommentarer
★ Ricke

Imponerande med en småbarnsförälder som hinner (orkar) både pokra med uppenbarligen bra resultat och dessutom snickra på kåken!

Glöm inte bort att unna dig tid till själv också.

WP GG

2010-09-22 kl. 18:38:46
★ Pokerpappa76

....och sov gott! När det är läge... :) Annars: Grymt bra jobbat!

2010-09-22 kl. 22:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback