Till hjärtat av medelhavet

2010-09-06 @ 15:26:53 | Allmänt
Igår åkte mina föräldrar hem och det enda byggande jag gjorde var att skruva de sista skruvarna i vår nya trapp.
Sedan var det första pingisträningen för terminen med Siri och födelsedagskalas hos Livs bror. Anmälde mig till en turnering som började 18.00, hann hem till 18.30 och var ute lagom till 20.30. Men spelade iaf veckopotten med extremt få deltagare denna veckan och kom på 4:e plats vilket gav lite pengar.
Sedan spelade jag de sedvanliga turrarna men hade inget flyt med mina AA mot 33, trissar mot hålstege o.s.v, men spelade stabilt och hade jag haft turen på min sida kunde det gått bättre. Blev en pengaplacering iaf. Men jag investerade även $320 i ett kval till SM på Malta som PAF anordnande. Tio deltagare, vara 5 st damer som spelat i Magdas Goodiebag, så de hade jag kollat in medan jag railade Liv. Sedan var det Pokerpappa76 som jag kände igen och även ThePotSWE som jag kände igen från tidigare kval. ThePotSWE började lugnt och försiktigt men ökade aggressiviteten efterhand som hans stack ökade. Han var på gränsen till överaggressiv och gjorde ett par tveksamma syner när han var storstack. Själv hade jag min sedvanliga tur och lyckades klonka in ett par bra träffar när det behövdes och fick ett par riktiga monsterhänder. När vi var fyra kvar var ThePotSWE storstack och vi andra tre låg på runt 10-20BB, men då svängde det för ThePotSWE. Då han tidigare lyckats dra ut om han gick in i underläge förlorade han nu och det märktes att han var på tilt. Väntade och väntade och till slut kom läget när han ställde från lilla mörken och jag satt på AA. ThePotSWE åkte sedan på fjärde plats. Han var inte ödmjuk i chatten direkt innan och han var väl inte på sitt bästa humör efter några missade potter heller. Skönt att bli av med honom för de andra två spelarna hade jag ganska bra koll på trodde jag. Bofuret åkte på tredjeplats och jag och Becca började spela HU. Började bra men tror hon fick lite bättre kort efter 10-15 händer då hon betade hårdare. Jag bestämde mig för att fortsätta min vanliga nötningsteknik med konstant höjande och c-bettande. Höll oss hyfsat lika tills den avgörande handen. Jag satt på 85 och Becca höjde till tre ggr stora mörken 1800, jag synade, floppen kom 863 och checkade, Becca betade och jag återhöjde. Hon gick då allin, och jag synade nästan genast svårt att se att hon höjt preflopp och träffat den floppen hårt. Hon satt med AQ och mitt par höll. Hon hade därefter bara 5 BB kvar och när jag efter 5-6 händer satte henne allin hade hon nog tröttnat då hon synade med 37. Jag hade A5, träffade femman och det räckte. Så var paketet i hamn så nu ska jag boka flygresa till Malta på torsdag morgon, om vi får tag i barnvakt förstås. Vi kanske ses där?

Kommentarer
★ Putte

Hej, följt din sida ett tag nu & även följt dej i en del turrar, vill bara säga att du är fantastisk bra. Kör på nu på Malta & grattis

2010-09-06 kl. 22:00:42
★ Allan

Vad kul att det blev ett SM för er bägge två. Grattis och lycka till!

2010-09-06 kl. 22:21:46
★ rosjon

Putte: Tackar!

Allan: Tack, hälsa HM-folket!

2010-09-07 kl. 14:32:23
http://rosjon.blogg.se/
★ Pokerproffset

Grattis! Köp biljett till mig och kidsen också så kan jag vara barnvakt :D

2010-09-07 kl. 23:00:21
★ rosjon

Tack jossan, men denna gång blir det utan ungar!

2010-09-08 kl. 09:08:05
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback