Full storm

2011-04-09 @ 01:27:30 | Allmänt

I torsdags drog vi till fjälls igen, mitt under stormen som drog fram över södra och mellersta Sverige. Kom till sist fram efter en turbulent resa och träffade resten av Ecru-gänget med familjer. 43 personer varav 1/3 barn på konferens i Orsa Grönklitt. Blev en trevlig kväll och jag missade PAF Goldrush för första gången, men med tanke på hur sugit det gått i den serien, så spelar det nog ingen roll. Alldeles för lite tålamod just nu så det får bli en pokerpaus tills på söndag.

Förmiddagen fredag var det dags för hundspann och sedan skidåkning utför, mycket sorbet på sydsidan men förvånansvärt bra backar i de andra väderstrecken. Körde 3 timmar och sen efter lunch blev jag avbytt av Liv och konfererandet började på allvar.

På kvällen hade det blåst upp igen, men vi tog en snövessla till en stuga inne i mörkaste skogen och käkade grillbuffé. Gott vin med, Torres Santa Digna Cabernet Sauvignon Reserva, passade bra till grillat.
De flesta här i Grönklitt som vi bokat aktiviteter blir förvånade att det är familjer med på konferensen, de förväntade sig 43 it-konsulter, men det dyker istället upp en hop barnfamiljer. Enklare att få åka iväg om man tar de närmaste med sig, och många av barnen känner varandra sen tidigare och har jättekul ihop.

Nu är klockan snart halv två på natten till lördag och jag är uppe för att stackars Sander kräktes ner hela sin säng. Sanering av Sander och sovrum, inklusive väggen, och sen var man pigg igen. Utanför blåser det storm, men förhoppningsvis har vinden mojnat lite till imorgon då konfererandet fortsätter och det dessutom ska bli en tur i Björnparken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback