Segt DM

2011-04-03 @ 09:59:30 | Allmänt

I regn, rusk och kyla begav sig Sander till Hagsätra IP och spelade fotbollscup. Det var skitkallt, men det verkade inte direkt störa Sander med kompisar. Första matchen förlorades i sedvanlig ordning innan de övertända 7-åringarna ( och föräldrarna) fick ordning på spelet. Sen gick det på räls, vann alla matcher efter det och Sander hoppade in som förstärkning i ett par matcher hos det andra enskedelaget. Idel vinster och många mål av Sander som har en otrolig förmåga att alltid få bollen på mål, ofta otagbart för målvakten.

Sander i sitt nya matchställ


Fokuserad efter målet.

Själv stod jag vid sidlinjen och hejade. Varje match är dubbelt så spännande som en VM-final mellan Sverige och Brasilien. Glädjen vid vinst lika stor som sorgen vid förlust. Fattar inte hur jag ska klara av att kolla på matcher när det börjar gälla nåt.

Vi hann mellanlanda på kalas med "danske smörrebröd" innan vi var hemma igen och kunde ta tag i DM på Svenska Spel. Hade inte kollat så noga på strukturen, spelade en massa andra turneringar och tänkte inte på hur segt det gick. Men detta var en turnering som skulle ta lång tid, en turnering jag önskar jag hade åkt ur tidigt i.
Satt istället och harvade fram till 05.30 innan jag till sist åkte på elfte plats. Hann faktiskt sova en timme också och hade ändå en helt ok stack kvar när jag vaknade igen. Värdet fanns i turneringen, antalet hoppfulla var stort, fanns till och med några kvar som turat när jag åkte. Men 10 timmar med endast 278 deltagare. Nej tack säger jag nästa gång. För långa perioder, anten började försent, för låga höjningar, seeeeeegt helt enkelt.
När sen fyllechattarna droppar in vid fyrasnåret är det skönt att kunna stänga av chatten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback