Signe 4 år

2011-08-16 @ 00:21:52 | Allmänt
Choklad med vispgrädde som vanligt på morgonen i söndags när Signe fyllde 4 år. Pannkakor önskades sen till middag av födelsedagsbarnet, vilket hon fick. Under dagen lektes det med de nya presenterna, vi tog två varv runt kvarteret på sparkcykeln, något jag verkligen fått betala för idag då det känns som om morfinet inte funkar som det borde. Men Signe tyckte det var kul även om jag tog väldigt lång tid på mig
,


Vi träffade även på "nakis", en grannkatt som är av rasen Rex och egentligen heter Casper. Det var ett kärt återseende då han slutat besöka oss, något han gjorde nästan varje dag för nåt år sedan, men nuförtiden ser vi honom bara ett par ggr per sommar om ens det.


Signe gjorde sig "vacker" (hennes egna ord) med sin nya leksakshårfön, hårspännen och snoddar.


På kvällen hade jag glömt bort att det var årsfinalen i Topp100, men kom på det i sista stund. Spelade lite fler söndagsturneringar men blev inga framgångar. Lyckades bluffa bort mina ganska stora stackar mot fel personer. Om man vet att någon är synbenägen ska man bara betta med bra händer. Dybban gjorde en fin syn med tptk när brädan låg med möjlig stege och färg när rivern kom. Men jag borde vetat bättre, dybban brukar ju syna, på gott och ont. Får väl hoppas det kan komma lite välgörenhet ur honom efter hans 3:e plats.

Blev ett finalbord och lite pengar iaf, men annars var besvikelsen stor då jag i ett par andra turneringar inte heller lyckades förvalta fina markerstaplar.

Idag blev det betydligt färre turneringar, men det är bra att ha något att göra som tar bort fokus på smärtan, men ändå inte är alltför krävande. Men man märker att man påverkas av det ändå.

Blev t.ex väldigt irriterad på en spelare som först drog ut med runner-runner efter ett dåligt ställ (förstår inte varför folk ställer i tidig pos med Ess-lamka, bättre att trycka med JT eller 98 eller liknande då man ska stjäla, eller vänta på bättre position) och sedan byggde en stor stack samtidigt som han kommenterade hur de han slagit ut spelat. Själv synade jag hans ställ på BB med KT, efter att jag höjt från knappen. Han hade A7 och kunde sen inte låta bli att skriva "kt?" i chatten. På ren svenska, håll käften när ni vunnit handen, om ni inte skriver "gg" eller "otur", möjligtvis "sry". Men annars, låt bli, om ni inte vill vara väldigt oartiga.
Just nu är jag inne i en period där jag mestadels spelar riktigt bra och disciplinerat (tyvärr gör man ändå bort sig då och då) och jag förväntar mig att det ska gå bra, vilket det gjort iofs, men inte så bra som jag förtjänar tycker jag själv. Men som pokerspelare har man ibland en väldigt skev bild av verkligheten. Men kan inte mina KK få stå mot JJ, eller mina AA mot QQ. Och kan jag slippa springa in i AA med mina KK varannan gång.....

Kommentarer
★ dybban

Det låter som att du ser mig som en hoppfull? =) Tycker nog att det var en rätt given syn (i topp 100), eftersom jag checkar flopp just för att inducera en bluff. Vet ju att du synar light på bb så din range är väldigt bred. Har ju lagt märke till att du mer än gärna försöker spelat ut mig i turrarna, så när jag checkar flopp med en så stark hand tvingar jag mig själv att syna på den bluffvänliga brädan.Även vår gamla cashgamehand där jag drog ut dig med en färg var standardspel från min sida. Att syna med bottenpar när någon donkbetar i cg är inget ovanligt (oftast är motståndaren på drag eller ren bluff) och jag kan aldrig lägga på turn när jag dessutom får färgdrag. Att du sedan spelar handen väldigt bra och har mig uppe på läktaren är en annan sak. Spelet är fortfarande standard. Tycker jag.

2011-08-16 kl. 11:24:01
★ rosjon

Nej då, det var en bra syn, tyckte själv att det var en bra bluff, men det räckte inte. Men eftersom jag märkt att du synar ner mig ofta, tom gjort en sådan anteckning, så retar jag mig på mitt eget spel. Tror inte jag spelar annorlunda mot dig än mot t.ex. GoBaLi, men det kanske jag gör.Cashgamehanden är säkert standard för en cashgamespelare, vilket jag ju inte är. Och jag blir alltid bitter när jag inte tycker pokergudarna är rättvisa.;)Men det är bara för att jag inte gillar att förlora.

2011-08-16 kl. 12:18:07
http://rosjon.blogg.se/
★ dybban

Då är vi två. Jag hatar att förlora i poker. Kastar kuddar och har mig. Vi får tänka på de stackarna som inte har lika mycket tur som oss, utan förlorar ännu oftare. ;)Men trots att du gör lite konstiga spel mot mig, limpsynar all in med 97s å grejer ;), så håller jag med om att du är väldigt stabil i övrigt. Kul att se. Att folk sen kallar det tur i chatten tyder bara på en enda sak. Du är alldeles för framgångsrik, och de är avundsjuka. =)

2011-08-16 kl. 16:51:52
★ rosjon

Coolt, 97s, när gjorde jag det? Den måste jag kolla på i HH.

2011-08-16 kl. 17:57:44
http://rosjon.blogg.se/
★ dybban

Du var nog hög på morfin. Var i 500-hundringen någon dag efter din operation. ;)

2011-08-16 kl. 20:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback