Lite puffar

2011-12-07 @ 10:31:38 | Allmänt

Skulle gärna vilja puffa för lite bloggar, en del nya som verkar lovande och en del gamla som fått en nystart.
Medd sitt tredje inlägg på kort tid har Rickard P visat sig vara en intressant bloggare väl värd att följa, väntar just nu på del 2 från Superweekenden.

http://www.pokerskull.com/2011/12/var-ar-locket-till-fikonmarmeladen/ 

Lisa har också lyckats få upp frekvensen på inläggen vilket är kul, hoppas det håller i sig.
http://www.pokerskull.com/2011/12/omahaturre-pokerstarsfest-och-nattbad-2-0/

Annars blir det till att följa Pokermamman på sin resa till Prag med hela familjen för att spela GSOP. Hon skrev dessutom ett väldigt bra inlägg som gav upphov till självrannsakan, se gärna den inbäddade filmen med Palmes tal:
http://blogg.aftonbladet.se/pokermamman/2011/12/manniskan-ar-god

Läs även Pokerstars inlägg om pokerförbundet, äntligen någon som inte är redan sitter fast i smeten med förutfattade meningar.
http://vegas2008.blogg.se/2011/december/3-december-i-have-a-dream.html

Varit hemma nu två dagar med tjejerna, men nu är jag feberfri och i eftermiddag får jag avlösning av Liv som hade ett viktigt möte på förmiddagen, sen är det tillbaka till programmeringen. 
De senaste två dagarna har inte varit de mest produktiva i mitt liv, mest servat barnen och vilat samt kollat på poker avsnitt, senast Coral Late Night Poker. I varje heat får spelarna fylla i ett frågeformulär och i ett heat hade en spelare skrivit som hobbies, "Football and social drinking".  Första gången jag fått ett bra namn på det, "social drinking", låter inte lika bra på svenska bara, socialt drinkande, men det är en kul hobby ändå.
Har dessutom hunnit med att se sista avsnittet för säsongen (fjärde) av Sons of Anarchy, kolla in den TV-serien om ni missat den.


Kommentarer
★ Rickard

Tackar. Ligger själv hemma med någon slags sjukdom och har faktiskt sträck-sett Sons of Anarchy senaste dagarna.Superweekend del 2 kommer.

2011-12-07 kl. 12:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback