Repris

2011-02-11 @ 09:17:26 | Allmänt
Hemma på förmiddagen idag eftersom vår minsta dotter är hemma för att inte smitta ner sin dagisavdelning, men egentligen är hon ganska frisk. Liv byter förhoppningsvis av mig strax innan lunch om hon kan ta sig hem i snökaoset.

Igår fick vi se en repris av det som hände i Svenska Spels SM2008  online på en betydligt mindre skala.

2008 krashade SvS poker när de sista tre borden slogs ihop till ett. Spelet stoppades dock inte utan fortsatte trots att flera spelare inte kunde komma in på borden. Tog drygt en timme innan spelet till slut stoppades. Svenska Spel skötte hela fiaskot katastrofalt dåligt och det slutade med att jag och 4 andra spelare stämde SvS, vi gjorde efter en 10 månader lång process till slut upp i godo.

Igår så krashade deras system igen, min klient fick "internal error" och la av. Startade om och försökte logga in men gick inte. Jag satt just då på finalbordet på 500krs turneringen, med nio spelare kvar och låg på 5:e plats.
Startade om hela datorn men kunde fortfarande inte logga in. Ringde Svenska Spels support som det stod att man skulle göra, men det var upptaget. Efter 20 minuter hamnade jag iaf i en telefonkö, och efter ytterligare 20 minuter kom jag fram. Supporten förklarade att de hade problem med pokern men att det inte drabbat alla kunder. Jag drog en lättnadens suck, sa att då hade de naturligtvis stoppat alla turneringar. "Nja" lät det då undvikande på andra sidan, "vi har stoppat vissa, vilken var du med i?" "Jaha, 500krs, jaha, jag ser att du åkte på 7:e plats". "URSÄKTA, VAD SA DU?" utbrast jag. "Ni ska ju stoppa alla turneringar när ni får fel i systemen, står ju klart och tydligt i era regler". Det var som att prata med en vägg, de bad mig skicka in ärendet via mejl.''

Här ser vi exempel på någon som inte lärt sig ett dyft av sina egna tidigare misstag. Hade detta varit PAF, eller vilken annan pokersida som helst egentligen,  hade jag inte varit ett dugg orolig, jag hade fått kompensation och en ursäkt utan att behöva anstränga mig. Men SvS......ja man vet aldrig. Det rör sig kanske om ett par-tre tusen som jag fick för lite jmf med om de stoppat turneringen och fördelat ut prissumman enligt sina regler, men vi får se vad som händer. Att få kompensation av SvS brukar vara som att krama vatten ur en sten.

Kommentarer
★ Söppärj

Ja att stånga pannan blodig mot SvS pokersupport avundas jag dig inte. Problemet med statliga bolag är ju att deras anställda inte matas med insikten om att kunder är nödvändiga för att de ska få ut sina löner, utan de betraktar oss som irritationsmoment. Ungefär samma med SJ.



Grattis till Lill-Lördag segern som du berättar om i förra inlägget. Däremot förstår jag inte vad du menar med "djupstackat o bra struktur". Själv tycker jag SvS struktur är katastrofal, även den de kallar "Djup". Man börjar fööör djupstackat o snittet är 100-500 BB under nån timme i början men sen blir det tvärtom. Jag lirade den Lill-Lördan du vann o med 81 spelare kvar var snittet 17 BB, dvs Lotto-spelet börjar redan när 50 spelare ska ut innan man är ITM. Sjukt tråkigt.



Unibet (Microgaming) har den klart bästa strukturen där det i stort sett hela tiden är ett snitt mellan 35 o 60 BB, helt perfekt. Tyvärr har deras turrar tappat deltagare o Unibet verkar inte satsa på pokern längre (utan mer på att dela ut pengar till trötta gubbar som Hysén o Brolin).



Dåliga fritidsspelare spelar nog tyvärr mest turboturrar så det är väl dem man egentligen borde hålla sig till. Men inget jag tycker e kul i alla fall.

2011-02-11 kl. 20:11:02
★ rosjon

Jag tycker nog man ser en hel del rekreationsspelare på SvS i alla turneringar. Och av någon anledning passar deras struktur mig riktigt bra. Vill du spela med riktigt långsam struktur så, välj everest, deras 5K och 50K garantier

2011-02-11 kl. 21:19:11
http://rosjon.blogg.se/
★ Söppärj

Spelar på Everest (på tidigare rek från dig). Bra struktur men Unibets e bättre.



Spelarna är riktigt usla på Everest. Sämsta konkurrensen enl mig.

2011-02-12 kl. 00:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback