Bloggtoppen

2011-07-10 @ 15:47:15 | Allmänt

Såg precis klart matchen Sverige- Australien (3-1) och sitter här och läser Mattias "Pokerstar" Anderssons gamla blogginlägg från 2008, långa, bra intressanta inlägg. Har man missat att läsa om Mattias och hans pokermånader i Las Vegas så bör man göra ett besök på bloggen och läsa inte bra det nyaste utan även det äldsta. Om man inte får en längtan till Vegas då så är det något fel på pokerintresset. Jag har redan börjat grinda ihop till nästa års resa, denna gång hoppas jag få med mig min fru, men det bygger på att vi kan fixa barnvakt.

Mattias skriver just nu Sveriges bästa pokerblogg från Las Vegas, Dybban hade säkert haft chansen att hävda sig om han inte valt Norrland och Sverige istället. Han leverererar dock fortfarande bra inlägg.

Superbloggen har totalt dött ut i och med att två av de gamla skribenter försvann, Dödarn har fullt upp med sin egen blogg som iofs är bra och uppdateras ofta, men han har lämnat superbloggen i sticket. Sofia "Wellbet" Lövgren har tydligen fullt upp med att göra Vegas för första gången, vilket borde generera massa idéer till inlägg, men än så länge tyst. 18 juni var senaste inlägget från henne. Visst gör dybban och jennez vad de kan, men det räcker inte till.

Pokerskull är en bubblare som just nu har fått en ny vitamininjektion i och med Lisa Odebäck och även Kristian Bodingh (som dock har en del att bevisa, för få inlägg än så länge). Deras gamla säkra kort Johan Lendenius är alltid intressant, och de har en del bra bloggare på listan, men trots en lång lista med namn är det Lisa som just nu står för merparten av inläggen. Byta namn på sajten till PokerLisa kanske.

Så Svenska Spels sajt på expressen.se:
William Thorsson skriver intressanta inlägg men alldeles för sällan, men man har vant sig vid det. Blom har gjort en Wellbet och gör Vegas istället. Silow uppdaterar oftare, men kortare, och BankTheMan har tagit pappaledigt.

Dilba fick inte åka till Vegas i år och slutade kanske därför tvärt att blogga för pokerlistings.se

Fröken Dabrowski är fortfarande Vilse i Vegas och kan ibland blixtra till, men just nu verkar hon mest skämmas å andras vägnar. En typisk DINK-blogg.

Variansbyrån har tagit uppehåll, precis som Checkpush och Linde som även de gör en wellbet och tar det lugnt i Vegas istället.

Pokerpappan på Firstpoker har tagit semester, men han lär åtminstone komma tillbaka, de andra bloggarna bara.....försvann.

Pokermamman fick inte heller åka till Vegas i år, men hon sköter sitt uppdrag med den äran.

Koivulainen på poker.se gör sporadiska inlägg, men håller stilen. Valterego verkar ha tappat stinget efter att ha vägrats inresa i USA. Hade förhoppningar på Hildebrand ett tag men det blev tyst därifrån också. Lina verkar mesta gratta eller beklaga just nu, men hon är ursäktad då hon går i väntans tider.

Tänkte först sätta upp en 5-i-topp lista men det är svårt att hitta fem pokerbloggar som faktiskt uppdateras någerlunda frekvent, så det får bli en betydligt kortare lista:1) http://vegas2008.blogg.se/

2) http://www.pokerskull.com/ (för lisas skull)Kommentarer
★ Illvillja

Eftersom du tjatar om det tänkte jag bara i rent kommersiellt syfte påpeka att jag tycker du missar Dan Glimnes bloggar från Las Vegas som vi på PokerStrategy.com har. Dessutom kommer sporadiska godbitar (?!) från mig och ett sådant däringa pokerproffs, nubbe!2011-07-11 kl. 21:53:03
http://pin.pokerstrategy.com
★ rosjon

Har faktiskt inte kollat in vad glimne skriver hos er, men den blogg han har hos unibet kommer jag inte längre åt för att unibet skickar alla mobiler till deras mobilsajt utan andra möjligheter. Därför valde jag att inte ens nämna glimne.

2011-07-12 kl. 01:55:33
http://rosjon.blogg.se/
★ Lisa

Haha, vad fint att pokerskull hamnade på plats nummer 2 för min skull ^^

★ jonte

http://www.lol.ueuo.com/?id=204155

2011-08-19 kl. 17:20:39
http://www.lol.ueuo.com/?id=204155

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback