Från Las Vegas till CC

2011-07-10 @ 12:12:29 | Allmänt
Igår blev det en tur till Casino Cosmopol där jag skulle spela en turboturnering tillsammans med Pierre. Hade inga högre förväntningar på motståndet, men insåg att det skulle bli en del lotto eftersom strujturen var mycket brant.
Dubblade dock andra handen då jag reraisade till 300 efter 5 limp med 53 i klöver. En syn och floppen kom J75. Jag c-bettade 400 och fick en syn och hade nu gett upp handen, men på turn kom en femma till. 600 på turn, syn, allin på rivern, syn av KJ.
Handen direkt efter plockar jag upp AA och eftersom det limpas igen så gör jag om manövern och raisar till 300. Den här gången så lägger sig alla.
Ligger sen på runt runt 4000 tills jag reraisar med QQ efter en timme och kommer upp till 6000 eftersom motståndaren foldar med knappt 3 BB kvar på floppen.
Gör ett dåligt spel med AQ, synar preflop,missar och checkfoldar på flop, det kostar och är nu nere på 5000.
Synar tre limp med J9, BB 300. Killen efter mig går allin och även en man till. men det kostar bara 775 till att syna dem bägge, och det visar sig att de har AQ båda två. Men trots att jag ligger bra till så missar jag allt och  är nere på 4000. Sen går ytterligare en shortstack allin på min stora mörk, jag synar med 44. Men han träffar sitt A med A8. Två händer senare förlorar jag ytterligare marker med 88 mot en allin med KQ. Så var man nere på 2000 med 200-400 i mörkar. Pierre åker samtidigt ut med KK mot 99 då motståndaren träffar nian på rivern. Ett par händer senare försöker jag stjäla från sen position då stora mörken inte är på plats, men springer in i AA.

Nästa gång får det bli en annan turnering, lite långsammare struktur, men gärna samma motstånd. Precis som i Vegas älskar livespelare på CC att limpa in, det tackar vi för.

Har fortfarande svårt att sova på nätterna, så det blir fullrings cashgame på SvS. Väldigt lukrativt även när de hoppfulla jagar hålpipan och träffar på rivern. Visst blir det dyrt den handen, men förr eller senare sitter träffen och de stackar snällt av. Spelar 2,5-5 eller 5-10, men det är sällan någon action på den högre nivån.
Har börjat känna mig bekväm med cashgame nu när jag spelar fullring, det passar mig betydligt bättre än 6-max.
Ska börja kolla på lite andra sajter vad det är för action på de nivåer jag vill spela på, om de har bra erbjudande (skattefritt naturligtvis)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback