Pokerhelg

2011-07-30 @ 12:00:02 | Allmänt
Blir nog en del spel på nätet i helgen, riktigt bra turneringar denna helg och dessutom så är det sista deltävlingen i Topp100 och jag har ju fortfarande chansen att gå om GoBaLi.
Annars är det förberedelser för Sanders födelsedag som gäller, förslag på bra födelsedagsprsenter till en fotbollsälskande, tvspels-spelande, enkelbokläsande blivande 8-åring mottages tacksamt.

Pokerlistings all-inne lista har tagit semester, själv har jag min egen lista över den senaste tidens bästa pokerbloggar:

Bäst just nu:
http://www.pokerskull.com/ för Lisa Odebäcks bloggs skull, läsvärt för Vegasfanatiker. De andra bloggarna på sidan borde följa Lisas exempel och blogga mer, allt behöver inte vara guldkorn, ibland räcker det med livstecken.

http://blog.comeon.com/ för Dödarns spännade berättelser om sitt Main Event.

Bubblare:

http://variansbyran.se/, hoppas kan man ju alltid

http://vegas2008.blogg.se/, semestern är över och vardagen närmar sig, kommer vår Pokerstar att orka hålla tempot uppe, gissar på färre inlägg men som vanligt lika skruvade.

http://dybban.blogg.se/ om han bara kunde hålla sig kvar länge nog i en turnering så han har nåt pokerrelaterat att skriva om.

http://turkosh.blogg.se/, senaste äventyren borde ha gett lite inspiration till lite nya inlägg.

http://www.goranheintz.se/, inte så mycket poker, men kul videoblogginlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback