Sommar

2011-07-09 @ 14:12:55 | Allmänt
Börja med ett grattis till vår senaste svenska armbandsvinnare Alexander Anter- följde livestreamen inatt - otroligt spännade med ett trevligt resultat.

Annars är det lugna dagar med bad och lite trädgårdspyssel innan vi snart ska åka neråt Skåne.


Signe och Liv fikar i skuggan.


Rosorna blommar för fullt


Siri och Signe slappar i soffan framför sommarlovsmorgon


Siri och Signe badar på Saltis, stockholms bästa utomhusbad som ligger i saltsjöbaden.



Sander chillar


Dollarorigami inspirerad av Mattias och Glimne, första försöket blev ganska lyckat


Läsning, slappa, och kasta boll.

Bli operation av knät i början på augusti, menisken är skadad och ska tas bort, tydligen kan den vara anledningen till att benet är så instabilt då den ligger i kläm.
Har ändå varit iväg och hämtat 300 små gatustenar som vi ska ha till kanter i trädgården. Fick dock hjälp att lasta av dem, tack för det, för jag var ganska trött i benen efter ilastningen.
Ikväll haltar jag iväg till Casinot med Pierre som ska spela sin första turnering där, en liten födelsedagspresent. Jag hänger med och spelar också, visserligen en nybörjarturnering med turbostruktur, men kan vara kul ändå.

På nätet spelar jag en del cashgame på SvS 5-10 och 2,5-5 med blandat resultat. Jag är ju ingen cashgamespelare men fullring funkar ganska bra. Fick bl.a. en straight flush mot fyrtal i tior, synd att vi spelade på SvS då, annars hade det blivir en fin bad beat jackpott.

Lyckades dessutom bli utdragen rejält av dybban som jag visserligen aldrig träffat men som nu förtjänar en liten lätt spark på smalbenet. La av med spelet för natten ganska snart efter den handen.

Sitter med 65off på bb, dybban höjer till 35 på knappen, sb synar, jag synar. Floppen kommer 65Kspader. Jag bettar ut 78 direkt och dybban synar. Turn kommer Tspader och jag bettar igen, 131, dybban synar. River kommer dam i spader och jag bettar 265. Dybban reraisar nu till 795 och jag inser att jag antagligen är slagen, men synar ändå. Den hoppfulla dybban har dragit in runner-runner färgen och har 25 i spader. 95% på floppen att jag skulle vinna, 80% på turn, 0% på rivern. Nåja, vi får hoppas att dybban fortsätter att spela likadant mot mig, då finns det iaf värde.

Kommentarer
★ Robert

Har själv gjort en meniskoperation.Den gjordes 8.30 på morgonen och kl 13.00 ca gick jag därifrån och jobba dagen efter.Min farfar gjorde samma operation 1954,16 dagar på sjukhus med helgipsat ben och sjukskrivning i en månad efter ...Det går framåt;)

2011-07-10 kl. 08:55:36
★ rosjon

Förhoppningsvis så ska det inte bli mer än ett par dagars konvalescens, de sa att beroende på hur mycket de behövde göra när de väl går in så kan det vara allt från ett par dagar till en vecka. Opererade mitt andra knä för 20 år sedan, korsbandsrekonstruktion, och då var jag gipsad i åtta veckor, nu skulle man få ortos och kunna gå inom ett par veckor. Hoppas det räcker med menisken oavsett.

2011-07-10 kl. 11:41:49
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback