Ystad - på väg mot Kreta

2011-07-17 @ 10:51:52 | Allmänt
Igår fick fick vi nog av den svenska sommarens nyckfullhet och beställde en resa till Kreta. Gör alltså en barnfamiljsvariant av Mattias ö-luffning i Grekland.
Som barnfamilj är det viktigt med hotellet, med tre barn lämnar man helst inte något åt slumpen, det ska vara pool och helst nära till både strand och centrum. Visst skulle man kunna åka ner utan att boka något i förväg, men det kan bli ganska dyrt och kanske snarare något för självplågare än trebarnsfamljer. Barn som är trötta och hungriga och dessutom tvingas springa runt och leta efter hotell, är oftast inte så lätta att tas med. Att åka med barn är äventyr nog ändå.

Strax efter vi bokat resan så sprack himlen upp i Ystad och efter en tur på stan och ett kort besök i en lekpark blev det besök på stranden.


Siri hoppgungar Signe i hennes favoritgunga


Signe solar medan Sander sköter vaggandet


Vid stranden


Endast 16-17 grader varmt, men det är nästan toppnotering för Ystad, men vi badade allihop på Sveriges, kanske världens bästa sandstrand, men tyvärr alltför sällan badbar temperatur på vattnet.


Liv steker


Familjen på fortetKubb efter bronsmatchen

Efter mat, bronsmatch och kubb så var det läggdags för lillan, och jag satte igång några turneringar. Gick inget vidare, men spelade bra. Efter jag åkt ut och de andra barnen lagts sig blev det de sista avsnitten av "Forbrydelsen"

I ett molnigt och regnigt Ystad blir det nu Harry Potter på bio och sen är det ju turneringssöndag idag framför VM-finalen. Det blir dock en minivariant, det är ju sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback