Las Vegas 27 juni - Räddaren i nöden

2011-06-28 @ 09:11:01 | Allmänt
Nu är det snart dags att gå och lägga sig och ladda inför WSOP Event #48, bord nr Black 28 i Pavillion. Spelsugen och ser fram emot dagen imorgon.

Idag åkte vi och handlade på förmiddagen på Premium Outlets North och jag fick tag i det viktigaste (hoppas jag). Efter ett antal timmar åkte vi hem till Golden Nugget och jag tog en frappucino vid poolen, innan det blev en kort vila inför kvällens middag. Vi tog en middag på Grotto, och registrerade oss till kvällens turboturnering, inköp $65 med ett och endast ett återköp på $40.

Sen var det dags efter lite lätt kalabalik då jag inte hade lust att sitta vid samma bord som de andra svenskarna, men det löste sig. Kom till ett bra bord med dåliga spelare och hade snabbt ökat på mina 8000 till 12000, sen åt tightheten upp mig, det var verkligen en turbo och efter 1 och en halvtimme var mina 12K knappt 10BB, och skulle bli 6 BB inom 2 minuter. Ställde med A7 och fick en syn av AQ, men hade 2,5K kvar på BB. Alla foldar till SB som plockar upp AA. Inte meningen att det skulle gå den här gången.
Mattias gick dock på som tåget och vann trevägspotter genom att dra in sina runner-runner färgdrag på rivern. Tre gånger räddade 4 klöver på brädan honom. Men samtidigt blev han utdragen ett par gånger själv och det var verkligen klasskillnad på honom och övriga finalbordet.
Tack vare en deal mellan oss alla innan, så hölls både jag och Andy skadeslösa från våra turneringsmissar genom att vi fick våra inköp tillbaka. Vi måste dock köpa en finpizza till Mattias eftersom han vann vårt last-longer vad, men det är han väl värd. Kanske till och med kan slänga med lite vin åt Las Vegas Ove Sundberg.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback