Luxation

2011-06-12 @ 13:12:40 | Allmänt
Hade jättekul igår, vi körde först brännbollsmatch, sedan åts det picknick på det nya gräset i trädgården. Många barn och en hel del vuxna också. Varm och skönt, men vi hade vätskekontroller för att vi skulle hålla oss på topp.


Efter picknicken gick jag och Siri ut och värmde upp, tyvärr trampade jag rejält fel samtidigt som jag la vikten på benet och det blev en lätt luxation i det knät där jag inte har korsband. Skulle haft skyddet på. Det känds ungefär som om underbenet hoppar ur led eller när man bryter loss leden på en kycklingklubba. Så det blev bandage och sitta vid sidlinjen för mig. Värktabletter och vin så orkade jag igenom kvällen utan alltför stora problem och det var väldigt trevligt.
Rejält ont idag och inte helt stabilt. Får ta mig till en läkare imorgon för att kolla att inte fler ligament tagit stryk.

Så istället för att följa med Sander och kolla på hans sista fotbollsmatcher så ligger jag i soffan med benet i högläge.
Ikväll blir det säkert några turneringar, men vi får se hur många, allt beror på hur jag känner mig. Typiskt att en sån här sak ska hända precis innan Vegas....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback