Skolavslutning

2011-06-10 @ 22:12:26 | Allmänt
Inte haft någon större tur vid pokerborden senaste veckan, tvärtom så har setups och utdragningar haglat, två ggr AA för några minuters sen i en turnering, båda gångerna floppade motståndarna otroligt bra och drog till sist ut. Så är det bara ibland. Var på pokerklubben på söder i går och var med i nästan 40 minuter. Floppade triss i damer, samtidigt som en annan floppade kåk, och hade ändå nästan 3000 kvar att förlora med AQ på Q hög flopp med mot KK. Bara att betala av.
Idag var det sedan skolavslutning och Sanders klass hade litet uppträdande i klassrummet på morgonen, jag var där, medan Liv gick på Siris avslutning. Sen snabbt till jobbet för en kort arbetsdag innan det skulle hämtas barn kl 16.
Jag och barnen cyklade då till den lokala butiken och köpte glass, som de sedan åt i trädgården, jag tog en öl istället. När Liv kom hem blev det ny cykeltur till en thairestaurang i närheten med riktigt bra mat för att fira sista dagen på terminen.
Imorgon blir det lite hektiskt fixande, innan 12 barn och 10 vuxna kommer hit för brännboll, fotboll, vin, läsk, mat och skoj. Hoppas vädret håller sig! På söndag är det sedan sista matcherna i St:Eriks-cupen innan sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback