Fullt upp

2011-03-25 @ 20:47:11 | Allmänt
Alltid undrat vad jag och min fru gjorde av all tid vi hade innan vi fick barn? Att ha barn är verkligen ett heltidsnöje, åtminstone när de fortfarande är så här gamla och fortfarande vill vara med sina föräldrar. Men någon borde förberett mig på hur orolig man är för att det ska gå bra för dem hela tiden.

I helgen är det sport för hela slanten. Börjar imorgon förmiddag, då det är innebandyträning, sen direkt på det, vid lunch, är det pingisträning, sen hem en snabb vända innan det är dags för pingisfinalen i folksam-talangen kl 15.00 till 18.00. Hoppas verkligen att det går bra för Siri, men tror det blir svårt.
Sen hem och käka middag (med löjrom, skaldjur och champagne hoppas jag) och förhoppningsvis spela poker tillsammans med Liv på kvällen.

Söndagen börjar tidigt kl 08.00 då innebandylaget samlas för innebandycup. Lär hålla på fram till runt tre, hoppas det går bra för Sanders lag, han förtjänar lite framgång. 

Sen är det  fokus på söndagsturneringarna, återkommer när det närmar sig vilka som jag ska spela och vilka man bör spela på grund av övervärdet.

Funderar på att lägga upp handhistoriken från Söndagssteken så att ni kan ladda ner och titta på i Poker Replayer (gratis verktyg), om ni är intresserade så kommentera!

Ikväll är det fredagsmys och mycket Singstar, fick tag i en skiva med svenska låtar till vårt nya PS3, så ungarna, jag och Liv har sjungit en hel del. Just nu tillfredställer hela familjen, utom Signe som lagt sig, våra sadistiska tendenser genom att titta på "101 sätt att åka ur en gameshow", skräptv när den är som bäst.

Förhopppningsvis finns det lite ork för en film när barnen gått och lagt sig.

Kommentarer
★ Peter

Lägg gärna ut handhistoriken från Söndagssteken, alltid roligt och nyttigt att se en hel turnering från början till slut.

2011-03-26 kl. 09:25:17
★ Tezinha

Vore intressant att se dig ranka topp 5 bästa spelarna på svenskaspel :)

2011-03-26 kl. 12:48:25
★ Macildur

Skulle vara intressant att se din historik och hut du spelar. Det finns alltid mycket att lära för oss inte så duktiga i att se sådant :)

2011-03-26 kl. 13:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback