Melodrama

2011-03-12 @ 17:16:03 | Allmänt
Idag var Signe på kalas hos grannen, något hon sett fram emot ända sen hon blev inbjuden. Jag var med Sander på innebandy där han rök ihop med en annan kille, hann inte riktigt förstå vad som hände men Sander var jättearg, och det tog ett tag att kyla ner honom. Han blev glad då han fick hänga med en annan kompis hem och leka. När jag sen kom hem hade Signe precis kommit hem och det bestående intrycket var att de hade fått godis och ballong. Ett tips till alla föräldrar, ett kalas är aldrig dåligt så länge barnen får en godispåse och en ballong med sig hem. Vad som händer på kalaset är mindre viktigt;)

Annars håller Signe just nu på att driva oss till vansinne med att inte ha ett enda dugg tålamod. Allting ska hände med en gång, vilket inte alltid är lätt att få till.
Jag beställde storstädning till på måndag och städning varannan vecka i fortsättningen för vi hinner inte med annars allt som ska göras och då prioriterar vi oftast bort städningen. För att det ska bli bra på måndag måste det vara undanplockat och då måste vi få klart omflyttningen av alla rum. Så fullt upp att flytta runt möbler och föröska få någorlunda undanplockat.

Sen ikväll är det melodifestivalen, något jag egentligen är måttligt intresserad av, men eftersom jag förra året spelade på rätt låt utan att någonsin ha hört den så följer jag mitt recept från förra året, med en liten förändring. Eftersom det verkar jämnt mellan Saade och the Moniker så spelar jag på dessa som topp två utan inbördes ordning. Dessutom så spelar jag på Linda Bentzing som sist, eftersom hon verkar få minst publikröster och jag tror hon får få röster av den utländska juryn.

Förhoppningsvis hinns det även med lite poker ikväll, Långlördag brukar ju både jag och Liv spela, men vi får se, nu ska det lagas mat. Hörs!

Kommentarer
★ Robert

Och fiskdammen för guds skull..

Ingen fiskdamm inge kalas

2011-03-13 kl. 00:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback