Grattis Magnus!

2011-05-31 @ 19:00:57 | Allmänt

Min kusin Magnus bosatt i Sidney, Australien fyller 40 idag (igår australiensisk tid). Tänkte ringa men upptäckte att klockan var strax efter 01.00 på natten när jag kom hem så det kanske inte var en bra idé. Får bli en bloggpost istället, grattis Magnus! Får se till att kvala in till Aussie Millions nästa år.

En lugn helg annars, med målfoto-uppdrag i måltornet på Triangelkampen som tog halva lördagen, sen skjutsning till kalas, lördagmiddag med Livs mamma och hennes man Karsten, medans tjejerna  käkade lördagsgodis. Avslutat med Champions League, men bara en halvlek, sen var det läggning av Signe.



På söndagen var det fotbollsmatcher och söndagsturneringar. Sander spelade riktigt bra och tappade inte humöret. Fint passningsspel, de har verkligen utvecklats detta året.
 Inget bra spel i söndagsturneringarna och jag kan tyvärr inte skylla alla förluster på att jag mötte floppade eller rivrade fytal, men det hände ett par ggr det också. Men ett tips till LauraAngel, skriv bara "wp" när du förlorat en hand, inte när du vunnit utan showdown, om du inte vill bli beskylld för dåligt bordsskick förstås.

Måndagen blev det livepoker på kvällen på klubben på söder, ingen klonk, åkte när jag ställde in med AQ



Inget SM i poker på Casinot som jag hoppats på, Seinfeld istället, vilket är väl så kul och betydligt billigare.
Får spara mina pengar till Vegas som närmar sig med stormsteg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback