Ny HH från SuperSöndag- Tack P-O

2011-05-01 @ 19:56:37 | Allmänt
Efter att misslyckats med att konvertera min HH från andraplatsen i Supersöndag och inte lyckats få till det så att Holdem Managers format kunde tolkas rätt av olika spelare, så skickade jag ett mejl till HH Converter-programmets upphovsman P-O och bad om källkoden för att eventuellt fixa felet. Trodde att han lagt ner vidarutvecklandet p.g.a att han inte hade tid och ork, men det visade sig att det helt enkelt fungerat fram tills nu och att han trodde ingen använde det fortfarande. Så istället för källkoden så erbjöd han sig att titta på felen som uppstod och nu har han skickat en ny version som fungerar! Därför får ni nu den kompletta handhistoriken som går att köra i Universal Replayer - kommentera gärna - lovar att svara så ärligt jag kan. Intressantaste frågan får samma pris som Marcus och Ray- de två tidigare vinnarna - ett turneringsinköp à 600 sek på kasinot eller klubb i Stockholm, vid första bästa tillfälle. Kontakta mig så gör vi upp om tid och plats, jag är naturligtvis också med.

Kommentarer
★ donRollo

Tjena. Jag har faktiskt börjat gå igenom din supersöndag hand för hand och kommentera det jag tycker är värt att kommentera. Vi får se när jag hinner färdigställa det. En fråga bara. Vill du ha min analys direkt här i bloggen erller skickat via mejl? Jag försöker ju vara ärlig så det blir både ris och ros :)

/donRollo

2011-05-02 kl. 13:13:53
http://www.donRollo.se
★ rosjon

Jag klarar nog av både ris och ros, jag har ju bett om det. Men om det blir väldigt långt så skicka det via mejl istället så publicerar jag det som ett inlägg, synd att gömma undan i kommentarerna som jag tror folk väldigt sällan läser.

2011-05-02 kl. 18:30:08
http://rosjon.blogg.se/
★ Macildur

Hej!

Jag lyckas inte öppna/konvertera handhistoriken in i Universal RePlayer. Vilket nätverk ska man välja?

2011-05-02 kl. 20:42:04
★ rosjon

Man behöver inte konvertera filen bara att öppna direkt

2011-05-02 kl. 21:08:46
http://rosjon.blogg.se/
★ Macildur

Nu har jag äntligen spårat felet på varför jag inte kunde öppna filen i replayer. Jag hade lyckats ladda ner någon annan xml-fil som bara innehöll massa länk info :P Nu har jag laddat ner rätt xml-fil :)

2011-05-10 kl. 21:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback