PAF Poker Challenge 2011 del 4

2011-05-27 @ 22:58:07 | Allmänt
Twitter:
18:57 Höjer upp med kq, två syn. Kung på flopp. Allin efter check, alla foldar, 6700 nu

Väntar bara på bra situationer att ställa in, eller på bra kort. Ligger mellan 10-15bb så det är inte så kul att vara först in i en pott med en marginell han då eftersom jag inte då kan lägga mig för en reraise. Om jag open-raisar så spelar jag för hela min stack. Inte så mycket utrymme för finlir, och jag hoppas mer på att någon höjer från cutoff eller hijack så jag kan gå allin och få en fold, än att få fold hela vägen fram i sen position.
Får dock KQ i mellanposition och höjer upp. Får ändå syn av två pers,de borde ha väldigt bra händer med tanke på att jag höjer trots att jag har väldigt lite bakom. Kommer en K på floppen, vilket egentligen är totalt ointressant. Jag kommer att ställa in oavsett flopp. Alla foldar, hoppades på syn av av ett sämre par, men men, man får vara nöjd med tanke på vad som hänt.

Twitter:
19.35 Den hoppfulla tjejen som synade min reraise spelar märkligt. Raise från tidig po. Hon synar på bb. Flopp xxA. Hon ställer in. Massivt
Han foldar, hon slänger upp AA???? wp.....vill inte ha betalt för triss i ess?

Dorten hoppfulla fortsätter att förbluffa, hon kan lägga sig när hon är uppenbart potcommittad men ibland bluffsynar hon. Det fungerar ju sjukt nog, för eftersom hon nästan aldrig lägger sig så är hon ju i princip obluffbar. Och när hon väl får bra händer så spelar hon dem...eh...märkligt. Vi som sitter vid bordet vet inte om vi ska skratta eller gråta så vi bara skrattar. Speciellt den tighta gubben i positionen direkt efter, han kan inte sluta skratta åt alla märkliga spel. "Det ska vara kul att spela poker" säger hon flera ggr, man anar att hon kan spela vad som helst om hon har långtråkigt. Hon har verkligen lyckats tilta mig iaf, jag kommer inte lägga en enda hand om jag väl går in i potten mot henne.

Twitter:
20.09 Den hoppfulla strikes again. Hon försöker höja utg, men string ryst blir bara en syn. Jag synar precis som tre andra.Flopp 68J, alla checkar, jag betar 2500, 5000 bakom. Alla foldar, men hon synar. Turn j, hon vet inte att det är hennes tur, förvirrad. Till slut check, jag ställer in resten som bluff, har AT, hon synar med KT river blank. 17k

Jag är vanligtvis förlåtande mot nybörjare, tycker att de ska få chansen att testa utan att bli beskyllda för dåligt spel, det är mycket att hålla reda på i början. Men det finns ingen anledning till överdrivet firande varje gång man vinner en pott, det gick mig verkligen på nerverna.
Den hoppfull plockar upp c:a 2500 i marker, släpper dem i två omgångar, får backning av dealern som dömer det som syn, och hon hävdar att hon sa det men jag hörde hennes säga "Twothousandfivehundred", och precis som några till känner jag att detta är ett perfekt läge att titta på floppen. Alla andra checkar på floppen, jag bestämmer mig för att försöka ta hem potten då alla andra visat svaghet. Bettar 2500, hon synar. Sitter och väntar på vad hon ska göra efter turn som kommer en J. Jag får vänta ett tag, till slut frågar hon dealern om det är hennes tur. "Yes", svarar han. "Oh, I thought he had raised". Ja, i så fall vore det väl defintivt din tur... Hon checkar till sist, och jag ställer in sista 5000. När jag får syn så är jag inte glad men säger till min del av bordet: " I might very well have the best hand" eftersom jag vet att hon mycket väl kan bluffsyna i det läget. Resten av bordet, varav 3-4 stycken var helt nya, tittade medlidsamt på mig när jag la upp AT, bara för att dra efter andan när hon la upp KT. Turn blank. Resten av bordet förstår inte riktigt vad som hände.

Sista delen snart.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback