Pokerbakis.....

2011-11-27 @ 19:35:18 | Allmänt
Grattis till Dan Glimne till en tredjeplats i förbundets SM, visar på bra pokerform att finalborda nästan allt han spelar just nu.
Grattis även till nya Svenske mästaren Anton Knutar, som jag tydligen spelat med ett antal ggr på SvS, utan att veta om det, men en av de få jag har något annat än fisk på i anteckningarna.

Sitter nu och kollar igenom handhistoriken från igår och märker att det saknades en del flyt. Vann inte tillräckligt många 60%-40% lägen, sprang in i småstackars monster med bra händer t.ex. med QQ mot KK, AQ mot KK. Vann för få flips, fick dessutom dålig action på de bra händer jag fick. Hade egentligen bara två händer som gick riktigt min väg, drog in stege med 88 mot JJ, pengarna in på 567 flopp, och min AA-hand där en kille synade min allin efter ett återhöjningskrig med 50 BB i stacken. Han hade AKs och mina AA höll. Hyfsat nöjd med mitt spel, fick inte så många spelbara händer som jag önskat mig, men jag är nöjd med hur jag spelade de flesta av dem. Tyckte väl att en del hoppfulla drog in lite för många mirakelkort på rivern, men så är det. Igår hann jag även med att vaska Startstacken, en ny 1000krs på lördagarna på SvS, spelade nog inte en hand rätt där, sen bubblade jag 500krs också, men där var jag åtminstone inte missnöjd med mitt eget spel. Idag känner jag mig lite pokerbakis faktiskt.


Idag var jag med de äldsta barnen på Klätterverket i Sickla, där de klättrade på klätterväggar, jättehögt, och sen gick vi och såg Tintin (jag och de äldsta barnen) och Nalle Puh( Liv och Signe). Gissar att jag hade mer behållning av Tintin än Liv av Nalle Puh. Tintin var faktiskt helt ok, även om jag som Tintinpurist inte gillar att man blandat tre-fyra olika böcker och hittat på en ny egen historia som en sorts potpuri. När vi kom hem igen blev det trekvart på träningscykeln, och sen, efter middagen, började veckopotten där jag ganska omgående fick mina AA knäckta av Q8 av någon okänd hoppfull. Bra början på turneringssöndagen, en liten återställare efter baksmällan. Kom fel in i varenda hand efter det och snabbt ut. Kanske ska dra ner på antalet spelade turneringar ikväll, känns inte som jag har det rätta tålamodet.

Försökte följa Pokerstars framgångar i Riga på pokernews, men språkbarriären blev för mycket, men det blev ett finalbord för fagbets generalisimo iaf. Nu blir det "Sagan om det röda äpplet" och nattning av Signe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback