Att gnälla med stil

2011-10-17 @ 19:34:21 | Allmänt
Jag avundas vissa pokerbloggares förmåga att gnälla med stil, läs t.ex. dybbans inlägg:
http://dybban.blogg.se/2011/october/utkast-okt-12-2011-2.html

Även Dödarn har en förmåga att gnälla så att man nästan inte märker det, han är nu i full gång och gnäller med stil från Estrella Poker Tour efter att ha gnällt färdigt om UKIPT:

http://blog.comeon.com/

Nu senast är dock dybban på krigstigen mot expressens pokersidor, eller snarare Svenska Spels pokersidor på expressen.se.
http://blogg.aftonbladet.se/pokerblogg/2011/10/ackleri

Vad ska man säga, han har ju helt rätt, i och med att expressen sålde sig till SvS så sålde de även sin trovärdighet och dessutom slutade de att objektivt rapportera om spelmarknaden överhuvudtaget. Riksdagsmannen Hoffstedts nya förslag hamnade passande nog på Dejtingsidorna....



Artikeln kan ni läsa här http://www.expressen.se/dejting/1.2593569/gustaf-hoffstedt-sverige-behover-en-ny-spelpolitik

och här är en liten kommentar av Ola B:

http://kackalorum.se/2011/10/17/svenska-spel-ska-inte-laggas-ned-tvartom/

Jag ska försöka sluta gnälla eller iaf gnälla med stil (vilket jag antagligen inte klarar av, så bäst är det väl att inte ens försöka). Jag ska istället göra mer av det jag gjorde i söndags när jag försökte kurera mig från min dunderförkylning:



En föreläsningsserie i fyra delar om hur man ökar på sin stack utan att ha monsterhänder av AJKHoosier på pokerxfactor plöjdes, men till ingen nytta, jag fortsatte att spela bort mig själv i söndagsturneringarna. Som tur är så blev det inte så många turneringar, då tröttheten var för stor.

Nytt avsnitt av soffan:


Girah-special och Per Linde är den enda som, likt en svensk pokers Karl-Bertil Jonsson, rakryggat yppar sanningen att multi-accounting är fel, oavsett hur mycket highstakes det är, med något lätt religöst i blicken.

Själv hamnade jag som nummer två på pokerlistings inne-lista, efter att (förhoppningsvis) ha lanserat uttrycket "hoppfull",http://www.pokerlistings.se/pokerns-innelista-goem-dig-inte-foer-hastings-isildur1-54809. Trevligt sällskap av Johan Berg och Ramzi Jelassi, de kan spela poker, jag kan blogga, synd att det inte är tvärtom....

Någon som aldrig gnäller är Mattias "Pokerstar" Andersson vars alster fortfarande roar, om än alldeles för sällan:
http://vegas2008.blogg.se/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback