Liv och pokerfinnkampen

2011-10-16 @ 12:07:06 | Allmänt

517x150_magdasdamlag_finnkampen2011

Under de senaste 8 veckorna har PAF kört en rankingserie för damer. De tre bästa i kvalserien skulle vinna en plats i pokerfinnkampen.  Liv var klar redan efter sju turneringar, så länge som antalet spelare i sista turneringen inte blev större än vanligt. Och Liv lyckades hålla undan, det blev inte fler spelare än att sista turneringen var en formalitet, dock fick hon släppa första platsen till Nollisen. Nollisen har jag spelat mot på en pokerkryssning där festandet nog hägrade mer än spelandet, efter två perioder hade hon 3 ggr startstack, men sen dubblade hon upp bl.a mig och var ute efter 4 perioder.  

Liv åker utan mig den här gången och tar med sig sin syster istället, vilket är bäst då jag inte kan spela live om jag så får betalt för det. Liv däremot har tålamodet och uthålligheten och den här gången kanske hon inte blir utdragen nära slutet, denna gång hoppas jag att bästa handen får stå hela vägen.

Magdas Damlag

Damlaget-LivwinDamlaget-ChanelDamlaget-NollisenKvalare
Pokerfinnkampen är, förutom en individuell turnering med personliga priser, en traditionell och prestigefull kamp mellan Sverige och Finland. Paf har en historia med väldigt många finalbordsspelare i denna turnering, men än har Sverige inte tagit hem vinsten något av åren.

Nu gäller det att vässa klorna mot lejonen och visa att vi svenskar är bäst när det gäller! Pokerfinnkampen spelas på Reval Park Casino i Tallinn den 28-30 oktober.

Magdalena in de Betou, som själv vann Pokerfinnkampen 2008, tar i år med sig 4 tjejer från Goodiebagen som har kvalat in i det svenska damlaget.

Slutlig ranking hittar du här.

De som landade på 4-13:e plats på rankingen gör upp i en separat sit 'n go den 17 oktober, då den fjärde och sista platsen i laget går till vinnaren.

Detta ingår i paketet
  • Inköp i sidoeventet den 28 oktober (€70+10)
  • Inköp i Main Event 29-30 oktober (€320+30)
  • 2 nätter i Dubbelrum
  • €400 i rese- och omkostnadspengar
  • Pafs välkomstpaket

Totalt värde ca 1000 euro.

 

Kommentarer
★ drabberfan

Riktigt kul att det går så bra för er! Vill önska er båda lycka till!



MVH

2011-10-16 kl. 13:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback