Missnöjd i Måndagsnatten

2011-09-12 @ 17:24:40 | Allmänt

Igår var det friidrott och fotboll för de äldsta, Liv följde med Siri till Tibblevallen och göra bra resultat i 500m och längd, själv var jag hemma med Signe då Sander åkte med en kompis till sin match som tyvärr förlorades.

Lammfile till söndagsmiddag när alla kommit hem igen, visserligen hade $200K garantin dragit igång på Ongame, men det spelade inte så stor roll då jag ändå inte kunde logga in. Så det hanns med en söndagmiddag i ganska mycket lugn och ro. Strax efter 19.00 kunde jag komma in på Ongame och börja spela, funderade ett tag på att inte spela och istället be om pengarna tillbaka, men hade inte tappat så mycket stack ändå, så jag spelade och åkte ut efter ett par timmar, min vana trogen. Kommer inte ihåg hur jag åkte men var säkert inte så dramatiskt. PAF Diamond $50K Headhunter drog igång 19.00, men där spelade jag ganska dåligt så den vill jag helst glömma. 19.30 började sedan PAF Goldrush, åkte lite upp och ner med stacken, fick till sist in det med AQ i ruter mot KToff på floppen 79T, två ruter, som trots alla outs missade. Ganska hoppfull syn efter min återhöjning innan floppen, men vad ska man göra?

Söndagsteken, Everest $50K och lite annat drog sedan igång kl 20.00. Everest dubblade jag snabbt men sen spelade jag bort mig, träffade stege på rivern men drog dött redan på turn mot en färg.

Söndagsteken gick inte heller något vidare, satt direkt efter Laura Angel, som gick som tåget, medan jag själv ....inte gick som tåget. Var nere på 3500 från startstacken 7000 innan jag dubblade med AQ.

I samband med detta startade Topp100, första handen får jag AA, funderar på att gå allin, men höjer bara till 70, får två syn sen höjer en kille till 400, och ytterligare en spelare synar dessa 400. Toppen, jag återhöjer till 1400, fold,fold men återhöjaren går allin och jag blixtsynar. AK, nice....flopp 56J, turn Q, river.....T. Men va fan! Typiskt, nåja, vad ska man göra? Turneringarna fortsätter att dra igång fram till 22.00, åker i den ena efter den andra. Springer in i Flugans AA med AT (kommer inte ihåg i vilken turnering) och får ett wp, "Laura Angel style", i chatten när jag lämnar bordet vilket jag uppskattar.
 Åker i turnering efter turnering, snart är det bara Söndagsteken kvar, och där ligger jag hela tiden mellan 10-20 stora mörkar, men håller mig levande i alla fall.
Laura Angel som hade 30K i början när jag knappt hade kvar startstack, är redan ute och vi börjar närma oss bubblan. Jag har inte så mycket svängrum, men får först AK och tar mig upp till 20BB och strax efter plockar jag upp AA och dubblar upp, men tappar ner igen när jag synar en allin med QQoch han har KK.  Får AA igen efter 20 händer igen och dubblar upp, och ligger ganska bra till när vi närmar oss finalborden, men det känns inte komfortabelt på något sätt. Hinner dessutom slå ut dybban med J9s mot hans TT. När han ställde mot min höjning fick jag 2-1 så jag fick göra en gråtsyn, men hade tur med en J på rivern.
 En spelare som har nästan 3ggr så mycket marker som mig höjer upp i sen position, jag sitter på A9 i ruter på BB och gör en återhöjning allin. Får nästan blixtsyn och han visar upp KQ. Lite lös syn, men sådana vill vi ha, och när all fem korten ligger på bordet så har jag fyrtal i ess. Kommer till finalbordet som delad chiptvåa och kommer undan med en hel del faktiskt, för jag har inte speciellt bra kort. Sedan spelar jag 55 i tidig position mot den som leder,han har kanske 2 ggr så mycket marker som jag. Jag höjer och han gör en liten reraise som jag synar, dels för att jag är en synstation, dels för om jag träffar bra så kan jag få bra betalt och till sist för att jag tror att jag faktiskt kan bluffa till mig en hel del potter på en gynnsam bräda. Men det behövs inte, jag träffar triss på floppen och dubblar upp. Ny chipleader med 7 st kvar. Sedan ångar det på tills vi är fyra kvar då jag gör ett stort misstag. Har JJ och höjer upp, och blir återhöjd av en ganska tight spelare. Jag bestämmer mig då för att slå om igen för att ta reda på om han verkligen har en hand han vill spela om hela sin stack med. Om han då återhöjer är planan att lägga knektarna då jag inte tror han gör så med mindre än en hand som har mig slagen eller möjligtvis AK. Av någon underlig anledning så avviker jag från planen och synar hans allin. Doh! Kvällens miss.
Han har naturligtvis AA och jag har knappt 10BB kvar. Hänger dock i och stjäler ihop en del av de andra två och får dessutom många walks. Men till sist ställer jag med K7off och det är en enkel syn för chipleadern som har AK. En tredjeplats, men jag har bara mig själv att skylla.


Kommentarer
★ Ann-Charlotte/V8arenne

Jättebra förbättring av typsnittet/fonten,

så mycket lättare att läsa!

Ses vid de mindre borden :)

2011-09-12 kl. 18:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback