Mellandag - del 2

2012-04-22 @ 09:31:06 | Allmänt

Vi drog som sagt till Gibraltar, vi tog bussen och den tog 90 minuter. Had antagligen gått mycket fortare att ta bil, men då försvinner en del av det jag gillar med semester, att ta en öl i solen med jämna mellanrum.
Vi passerade gränsen och tog bussen den korta sträckan Main Street och gick där tills vi hittade något som var så nära en brittisk pub man kan komma utomlands. Fotboll på TV:n, Fish & Chips och en Guiness. Skillnaden var väl att fisken var otroligt god och helt perfekt tillagad. Och ölen var god, goes without saying.


Vi fortsatte sedan vidare på Main Street bort till kabinbanan som går upp till toppen av den 448 m höga klippan. Fantastisk utsikt och gulliga men tjuvaktiga apor.När vi var där uppe såg vi en vacker strand på andra sidan klippan och bestämde oss för att där ville vi bada, så vi åkte efter en stund ner igen och efter en lååång promenad tillbaka hittade vi till sist en taxi som tog oss till Catalanya Bay.Vi hann precis ta ett dopp innan solen försvann bakom den höga klippan, ingen annan badade och det var kanske mer uppfriskande än varmt, speciellt då solen försvann efter ett tag, men det passade, då det var dags att ta sig tillbaka till spanska sidan för att hinna med sista bussen till Marbella. Men vi hann med en cerveza i solen på spanska sidan innan, för sånt är viktigt.I Marbella blev det en middag samtidigt som vi kollade in "El Classico" som visades på i stort sett alla restauranger, d.v.s om de hade några gäster, det var en klar dragning åt ställena med matchen på.
Eftersom casinot har en sorts dresscode, var vi tvungna att byta om för att kunna köpa biljetter till morgondagens turnering, Everest Poker Cup.
Så att en hel del av mina bordskamrater gjort re-entry dag 1B, plus en del andra kändisar. Men jag väljer att köpa två lotter, en till mig och en till Liv för samma pris istället. Liv lär ju ändå gå längre än mig, men den här gången har jag stor procent i varje fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback