Mellandag

2012-04-21 @ 23:13:49 | Allmänt
Vaknade sjukt irriterad över sista handen igår, men med en bättre känsla än i London då det denna gång inte var ett misstag som var anledningen till att jag åkte ut. Jag och dag 2 funkar uppenbarligen inte, men å andra sidan de gånger jag går till dag två så har det blivit finalbord.

Var ändå på ganska gott humör när det väl vankades frukost, la upp handen på bloggen för att whina lite, men har egentligen inte fått några reaktioner på den, så jag antar att ingen annan har ett alternativt spelsätt att komma med.

God frukost, träffade dessutom en svensk "pokermamma" som skickats ut som förpatrull för sin son som skulle spela idag 1B, men skulle komma precis i tid med planet, så hon försökte ta reda på hur allt fungerade för att det skulle gå så smidigt som möjligt. Och det var nog klokt då det tog oss ett tag att reda ut hur det fungerade med biljetter och registreringar. Tror jag reggat mig i tre olika omgångar nu.

Sen tänkte vi ta bussen till apelsintorget i centrum av Marbella, men tröttnade på att vänta på bussen och tog en taxi istället, vilket i efterhand visade sig smart. När vi väl kom fram upptäckte vi turistbyrån nämligen och insåg att vi faktiskt skulle hinna med ett besök till Gibraltar under dagen. Så efter en snabb kaffe på torget så blev det ytterligare en taxifärd till hotellet, packa ihop pass och badgrejor, och det var ett betydligt längre inlägg från början men eftersom Spanien fortfarande är ett U-land vad gäller internet och kopplade ner så att allt försvann orkar jag inte skriva om allt en gång till. Gratis Wifi på hotellet, gissa varför det är gratis........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback