Min blogg

2012-04-06 @ 13:04:27 | Allmänt

Det har varit en del kommentarer om vad min blogg bör handla om och inte och med all respekt - det är bara jag som bestämmer vad jag vill skriva om. Detta är ingen pokerblogg, även om den speglas på flera olika pokerrelaterade sidor som poker.se och pokercampus. 

Det är min blogg och här skriver jag om vad jag känner för att skriva om just då. Ibland blir det ett inlägg om vad jag och min familj gjort, och då kanske enbart de närmast sörjande är intresserade som mina släktingar som bor runt om i världen.

Ibland blir det inlägg om politik, eller något jag retar mig på, som giriga banker eller oengagerad sjukvård.
Jag skriver ganska ofta om poker, vilket några av mina läsare uppfattar som rena grekiskan, medan andra läser enbart de inläggen.
 
Ibland handlar det om mitt onlinespelande och mer sällan om mitt livespelande på resor som jag ofta vunnit online. Närmast blir det en resa till Marbella och WPT, därefter PAF Galaxy Poker Cruise 12 maj, PAF Poker Challenge 1-2 juni och sedan Las Vegas 2-9 juli. Jag är inte sponsrad av någon, men jag gillar vissa pokersajter mer än andra och jag försöker tipsa om övervärde där jag hittar det.

Jag får inget betalt av någon för att blogga, jag gör det för mitt eget nöjes skull och för att det är ett bra sätt att skriva av sig tilten. Jag betalar för att slippa blogg.se's reklam precis som Lapproffe, och har funderat på att lägga in reklam för de saker jag gillar för men har hittills inte brytt mig om det.

Så, för att citera Lars von Trier i en av mina favoritserier "Riket":
Om ni har en "ønske på ny at bruge lidt tid sammen med os, så vær vel beredt på at tage det gode med det onde."


Kommentarer
★ Rickard

Framförallt vill vi ju ha mer rapportering från de fantastiska källarpokerkvällarna.

2012-04-06 kl. 14:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback