Rättigheter

2012-04-28 @ 11:28:31 | Allmänt

Haft en hektisk vecka med en del kvällsjobb, så var tvungen att missa en del turneringar som jag annars spelat, men blivit en första plats och en andra plats i Startstacken. Tyvärr få deltagare så får väl nästan räknas som en SnG.

Har blivit varnad i tråden https://svenskaspel.se/?pageid=/forum/Poker/lasinlagg&topicID=6878&entityPage=83, för att hävda att hoppfulla som tror på riggen är ointelligenta och att de är lata och ego som inte presenterar sina påstådda bevis. Jag tycker förstås att det var de som började med att förolämpa alla läsares intelligens med sina konstiga påstående det ena mer långsökt än det andra. Men ganska kul att elda lite.

Annars har Superbloggen 2.0 haft premiär, de tröttnade till slut på Bergman och kräver nu mera att man uppför sig som normala människor gör. Tycker det är helt ok, det är deras blogg och Bergman är verkligen tröttsam. Lapproffe har i sina bloggar och kommentarer i andra bloggar  flera gånger verkat uttrycka sitt stöd för Bergman men verkar nu backa lite. Bergman kanske inte är så "frän" längre? Argumentet har också framförts att man kan förstå att Berman håller på som han gör p.g.a hur han blivit behandlad, vilket är ett ganska dåligt argument för hans "antics", han kastar ju sig över alla som har minsta invänding mot vad han skriver.

http://lapproffe.blogg.se/
 

Lapproffe vänder sig antagligen mest mot censur och att andra ska bedöma vad som är ok eller inte. Men det är klart att de ska få göra det, det är deras blogg. Genast kom jämförelserna till diktaturer, men vem har påstått att en blogg är demokratisk?
Min är det i varje fall inte, bara jag och ingen annan bestämmer vad som ska stå här, och skulle någon av kommentarerna gå över gränsen till vad JAG anser är ok, så tar jag helt enkelt bort den. Ibland är det lite konstigt hur folk snabbt kan hävda sina rättigheter, men totalt glömmer bort sina skyldigheter.
 
Tycker dock att det är fel av Superbloggen att censurera inlägg i kommentarerna som det om Syrien som en byling skrev. Tydligen gjorde Glimne en jämförelse med Syrien om något i speldebatten, vilket fick skribenten byling att kritisera jämförelsen, men blev då censurerad av Glimne för spridande av kommunisk propagande och för att inte hålla sig till ämnet. Dålig fingertoppskänsla där tycker jag.

Visst kan man censurera personliga påhopp, Bergmans inlägg är ofta exempel på inlägg som inte tillför ett enda dugg.
Och visst kan man censurera inlägg som är helt off topic ( finns vissa som kommenterar enbart i ett försök att öka trafiken till sin egen blogg), men tar man upp ämnet själv då får man ta debatten.

Igår kväll var dessutom en höjdare i chatten på SvS, jag och LauraAngel på samma bord i Fredagsfighten, jag spelade slarvigt, okoncentrerat och väldigt löst. Har i vanliga fall chatten avstängd för just LauraAngel eftersom det mest kommer svordomar och könsord därifrån, men igårkväll slog jag på den efter att jag förlorade min första stora pott mot LA. Ingen reaktion då, men lite senare så höjde jag upp med TT, fick syn av LA, floppen 434, och han höjde, jag ställde, han blixtsynade med 33. Synd tänkte jag, men det kom en fin tia på rivern. I motsats till LA, ville jag inte strö salt i såren, jag hade ändå bara 4 outs, så ett "ul, gg" för att be lite om ursäkt för utdragningen fick räcka. Men då gick LA igång, och körde sin vanliga ramsa. Horunge var nog det mest kreativa inslaget i hans chattutbrott, resten censurerades antagligen;)


Kommentarer
★ Anonym

hehe, jag brukade själv bli riktigt förbannad när folk skrev ul till mig efter jag förlorat händer. det blir lätt så när "ul" alltid stått för "u lose" i diverse onlinespel :) tog ett tag innan jag fattade att folk faktiskt menade unlucky, då klarnade det lite.

2012-04-28 kl. 13:39:23
★ rosjon

Jag förstår, fast LA borde veta bättre, tror vår historik spelade in;)

2012-04-28 kl. 14:53:51
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback