Kräftor

2012-08-31 @ 17:33:51 | Allmänt
Det var ett tag sedan jag skrev något inlägg, inte haft något som jag har haft lust att skriva om när jag väl haft tiden.
Röstningen om min syn sist drog 287 röster vara 7 personer röstade för fold. Blev en del röster trots att de sajter som speglar bloggen inte speglar alla typer av objekt, får helt enkelt försöka komma ihåg lägga ut länkar också. Här är länken om någon ännu inte sett handen. 
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/4510714
Jag tvivlade egentligen inte på hur resultatet skulle bli, kommentaren skrevs  i affekt, och som vanligt ser man annorlunda på händer när man funderar på dem efteråt, än man gör just i stunden de utspelar sig. Gäller bara att lära sig av sina misstag och inte göra om dem (alltför ofta).
 
Pokern har inte gått direkt strålande sen sist, spelade en bl.a satellit till Superweekend och blev rejält utspelad i handen som fällde avgörandet.
Tror vi startade med 10K och att jag hade kanske 11K, när gdaily höjer till 900 utg+1 och han får en syn av en kille med 9K. Jag har 88 och bestämmer mig för att höja upp, bettar 2.7K , gdaily lägger sig men den andra killen ställer in. Av någon anledning synar jag och han har AA. Bra spelat av honom och mindre bra av mig.
 
Annars har jag mest sprungit in i monster eller förlorat en hel del AK mot Ax i avgörande lägen, flipparna har inte gått min väg helt enkelt. Lär bli helt galet när det vänder. 
 
Har hunnit med ett barnkalas för Signe också, vi hade planerat vara ute då vi bjöd 22st 5-åringar, men som tur var kunde inte alla och det gick helt ok att ha det inomhus.
 
Får också gratulera en annan "pokerpappa" till nytillskottet, grattis Marcus. Visst tänker man ibland att vi skulle kanske skaffa ett fjärde barn, speciellt när man ser söta små webbisar, men nu får det räcka.
 
I helgen blir det kräftkalas i Östergötland, hade dessutom planer på att köpa på mig ett nytt pokerbord när jag ändå var i närheten av säljaren, men insåg snabbt att jag inte får plats med både det och familjen i bilen på vägen hem, så det får vänta ett tag till. Det är ändå alldeles för länge sedan jag hade pokerkväll hemma, så det får vänta ett slag till.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback