SM på Malta!

2012-08-21 @ 17:49:48 | Allmänt
Poker-SM Live kommer att spelas på Casino Portomaso på Malta i år mellan 28 november och 1 december. PokerStars är huvudsponsor och kommer att garantera minst 100 spelare i huvudturneringen.
 
Det såg länge ut som om det inte skulle bli något live-SM arrangerat av SvePoF överhuvudtaget, det har varit ont om tid, men jag tror att man trots motgångar kom fram med den bästa möjliga lösningen. Jag kommer absolut att försöka kvala dit, men oavsett så lockar Malta mig, spelade förra gången SM gick där och gillade ön, åkte dessutom med PAF den gången och ett ovanligt trevligt gäng spelare. Lite senare i år, kanske är vattnet knappt badbart, men de som följer bloggen vet att det oftast inte är ett problem. Jag hoppas att jag möter upp Pokerstar där, en man jag träffat alldeles för lite på sistone. Tyvärr blir det kanske svårt att ta med barnen, men om Liv också vill spela finns det risk för att det blir tufft med barnvakt på Malta. Kanske Pokerstar kan skippa sin tighta spelstil och ställa upp som barnvakt dag 2 efter att han bustat med J2off dag 1..... 
 
Pokerfinnkampen flyttade på sig, antagligen för att inte krocka, redan när jag fick det meddelandet misstänkte jag att något var på gång. Skönt att något äntligen är bestämt och jag hoppas att SvePof får fler sponsorer till sitt Live-SM, Jag räknar kallt med att PAF skickar dit spelare efter uppehållet förra året, Betsson, Unibet och Betfair är andra som borde kunna tänka sig köra kval dit. Hoppas kan man ju alltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback