På riktigt!!? Helt seriöst!!?? Ofta!!??

2012-02-21 @ 00:50:01 | Allmänt
Hoppar runt bland blogginlägg och kommentarer, helt plötsligt finns det massor med kandidater till att styra SvePoF, nu senast Koivulainen:

http://www.poker.se/proffsbloggar/77961501/kandidatur.html

Snart är det bara jag och dybban som inte kandiderar.

Lapproffe har lusläst och hävdar med bestämdhet att ingen som löser medlemskap innan årsmötet ska få rösta, bara de som var medlemmar 2011 får rösta.  Någon annan säger det motsatta.
"Ordinarie är varje myndig person med svenskt medborgarskap eller som är folkbokförd i Sverige och har erlagt medlemsavgift för innevarande år." Ska man tolka den meningen bokstavligen, så får alla som betalt sin medlemsavgift för år 2012 rösta på årsmötet.  Diskussionen är dock inte speciellt intressant och inte heller speciellt produktivt. Ju fler som kommer på årsmötet och kan rösta desto bättre. Demokrati framför paragrafrytteri.

Andreas Bergman kommenterar just nu för glatta livet om "de fem" i Pokerstars blogg:
"Dryga, oärliga och totalt omotiverat kaxiga människor går fetbort, burr..." och "Dryga, egoistiska idioter som försöker få sig själva att framstå som duktiga, erfarna och kompetenta. Att du till skillnad från dessa as..."
Först trodde jag att han pratade om fondförvaltarna som försnillat allas våra pengar, som jag bär ett alldeles särskilt agg mot. Men allvarligt talat så passerade han just där och då gränsen för vad man bör acceptera.

En annan person som också har lite märklig verklighetsuppfattning är blivande fru Vilse i vegas.
Anna D förfäras just nu  över vad Magda och PAF gör. Magda föreläser med Mona Sahlin och  och hänger med Linda Skugge. "I mina ögon förknippar jag just nu PAF med feminism och socialism." skriver Anna D. Ja, det finns ju värre saker att förknippas....

Sen fortsätter Anna D och konstaterar "Jag tycker personligen att killar är bättre på poker än tjejer". Öh....jaha....du är säker på att könet avgör det? Det kan inte ha att göra med hur länge och hur mycket någon spelat poker?

"I mina ögon är Mona en person som borde sitta i fängelse" och "Allt detta gör att jag blir lite tveksam till om jag skulle vilja närvara vid en pokerkväll med Magdalena" för "jag inte vill riskera att bli förknippad med kvinnor som Mona... Kanske något för PAF att fundera på?" 

Jo du, Anna D, nu fick de verkligen något att fundera på. Tack för dessa guldkorn......Kommentarer
★ Rickard

Haha, Det kokar Jonas! Kokar! Poker har aldrig vart så hett! Eller vänta nu, jo det har det ju. Men ganska kul är det.

★ Stefan

Det är kul att se att Anna D. kastar sten i glashus gång på gång på...... Humor på hög nivå!

2012-02-22 kl. 17:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback