De hoppfulla hoppas på riggen

2012-03-14 @ 20:02:15 | Allmänt
Tråden på SvS fylls med fler och fler hoppfulla inlägg, själv är jag inne ibland och eldar på lite.
https://svenskaspel.se/?pageid=/forum/Poker/lasinlagg&topicID=6878&entryid=173620


I det ena efter det andra inlägget kommer den ena konspirationsteorin mer hårresande än den andra. Jag blir ibland förbluffad över logiken, eller snarare de logiska felsluten. Egentligen är det väl en "bad-beat"-tråd som urartat.

En av de senaste riggteorin är att Svenska Spel har riggat så att ingen ska vinna för mycket eller förlora för mycket.
Samma personer svär, på sitt eget liv, bara några inlägg tidigare, på att de alltid förlorar med AA mot 72off. och att alla allin-situationer avgörs på rivern. Insättningsriggen är också väldigt populär, några har fått för sig att om man precis satt in vinner man oftare än annars. Jag för min del anser att trådskribenterna ger Svenska Spel för mycket cred, att de med vilje skulle lyckats få till en "Spela lagom"-rigg måste vara bland det dummaste jag hört.

Med risk för att kallas trångsynt och osympatisk igen, får man väl ge konspirationsteoretikerna utmärkelsen "Veckans hoppfullaste", att tro på riggen är precis lika klokt som att tro på tomten eller ett liv efter detta hos gubben i himlen med skägg.

Sanningen är att dessa skribenter har selektivt minne, de har aldrig det minsta bevis för sina påståenden. Inte för att de ens försöker, för det är ju så självklart att det är riggat, att det inte behövs. Lotteriinspektionen sköter inte sina kontroller och slumpgeneratorn har aldrig kollats, och framför allt har aldrig koden i klienten kollats.
Naturligtvis är dessa påstående inte på någotvis understödda och dessutom i slumpgeneratorns fall motbevisat.

Trots denna rigg fortsätter de alla att spela, tror de inte ens själva på sina teorier? Nej, inte ens de hoppfulla tror egentligen på riggen, men den är skön att skylla på när man spelar dåligt eller har otur. Men egentligen är de inte motriggade....de är bara hoppfulla.

Kommentarer
★ Marau_S

Rolig läsning! Jag brukar själv vara inne på tråden och "retas" lite! Roligast är när någon skriver "aldrig mer SVS", för att ett par dagar senare vara inne igen och skriver "aldrig mer SVS" och dra en lång utläggning hur man precis torskat med AA mot 72o igen!

-Hoppet är det sista som överger människan!

2012-03-16 kl. 09:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback