Resultat

2012-03-27 @ 17:37:20 | Allmänt

Efter söndagen ligger experimentet på plus, mest tack vare mina egna resultat, då jag missade att påminna alla att anmäla sina inköp. Just nu så ger varje satsad låtsashundring 105 kr tillbaka. Jag hoppas på en fortsatt positiv trend, men tar paus nästa söndag då jag antagligen inte kan spela själv. Den kommande helgen blir det nämligen resa till London och spel på Fox Poker Club i http://www.gentingpokerseries.com/schedule/leg-2/.

Resan arrangeras av http://www.apokerleague.com/ (http://www.facebook.com/#!/groups/264995706910359/) och vi blir 6 stycken som åker varav två vinnare av paket. Ska bli riktigt kul även om livepoker inte är min starka sida, får väl titta ner i bordet, kolla film på min iPhone och låtsas jag sitter online. Sen finns bara problemet med att hantera markerna och saknaden av halvpottsknappen.

Kom trea i Giganten i söndags och Tureniec visade att även han kan göra en "rosjon" och få in det sämst som shortstackad men ändå mirakulöst komma ut med en monsterstack.Helt rätt taktik och han drog ju inte ut mig. Sista handen slår jag med A7 mot KungKroons höjning från knappen och förlorar mot hans AJ, fattar fortfarande inte hur det gick till. Brukar ju komma både en och två sjuor om det behövs i vanliga fall. Tyvärr är Giganten inte riktigt lika populär innan, räknade till två kvalare (varav jag en) av 24 spelare. Kanske dags att dra ner på frekvensen till varannan månad istället?
Tog dessutom en sjundeplats i PAF Diamonds €50K Headhunter och det gav ganska ok utdelning med alla bounties. På fredagen innan spelade jag katastrofalt dålig poker men kanske bra för jag skärpte till mig (läs tightade till mig) i söndagsturneringarna.

Igår turade jag in en vinst i Månadens APokerLeague deltävling, till ingen nytta då det inte räckte till månadsfinal, men det finns fortfarande en chans i Last Chance den 3:e april.

Hunnit med en liten kontrovers med "Arge bloggaren" Andreas Bergman på poker.se också:
http://www.poker.se/proffsbloggar/77961720/reklam-och-peta-in-en-pinne-i-brasan.html

Andreas Bergman verkar tro att ju fler invektiv och könsord desto intressantare blir det, strunt samma om hans kommentarer saknar nån mening. Lapproffe verkar tycka att Bergman är "frän" och tycker att man inte ska vara så lättstött vad gäller svordomar och könsord, men jag har lite svårt att se vad de tillför, det gör det ju bara svårare att övertyga någon om att man har vettiga synpunkter. Men om man bara vill bråka för bråkandets skull så........


Kommentarer
★ Söppärj

Bergman borde egentligen inte tas på allvar av någon vettig människa. Tyvärr har han fått lite luft under vingarna tack vare Pokerstar o LappRoffe. Man kan ju undra över hur de (i övrigt vettiga personerna) resonerar för att lyfta fram honom? Förresten tycker jag du kunde kontra med att något knastertorrare än ett par av Bergmans gästbloggar har man ju sällan läst...

2012-03-27 kl. 21:51:45
★ rosjon

Nej, han är inte värd att ta på allvar, så jag lär inte fortsätta kommenterandet avseende honom åtminstone inte i min blogg. Hur gick det i måndagslaxen

2012-03-28 kl. 15:39:04
http://rosjon.blogg.se/
★ Söppärj

Lyckades bli 3:a faktiskt,. På tal om det så var det en del diskussioner vid bordet angående din busthand (när motståndaren rivrade set i 9:or). Man undrade vad du kunde ha haft. Alltifrån lägre set till AT diskuterades (brädan låg ju xxTA9). Själv tror jag inte du hade nåt speciellt bra alls men att du inte orkade folda dina sista marker när han gick allin efter ditt riverbet? JJ?, QQ?

2012-03-28 kl. 19:16:21
★ rosjon

Snyggt jobbat, du är ju liveproffz. Nästan rätt ang handen, jag hade inte speciellt bra, AJ, Försökte sno pre eftersom många var med i potten, bettade ut missad flopp,checkade turn med förhoppningen att han skulle betta (han gjorde ju gärna det) och gjorde mitt lilla värdebet, på rivern, ganska säker på bästa handen som kanske kunde få betalt av en sämre hand. Men när han gick allin hade jag redan bettat 6k tror jag och var inne med drygt halva stacken, och orkade inte folda, speciellt inte mot den spelaren som jag vet kan ha en sämre hand i det läget. Men så är det ibland, jag gillar helt enkelt inte att folda om jag är med i en hand;)

2012-03-28 kl. 20:56:23
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback