PAF>SvS

2012-05-02 @ 16:59:53 | Allmänt
Inte bara för att jag kom fyra igår i Ongames $35000 Guarantee(not so hidden) utan för att de lyckats där SvS misslyckades. SvS hade ett lyckat koncept med sin Sverigeranking. PAF tog efter, men förbättrade idén genom att ge mer övervärde till spelarna. När sedan PAF Goldruh blev populärare och populärare tog SvS ett märkligt beslut. De la helt enkelt ner sin rankingserie och ersatte den med sina vanliga dragplåster, turneringar med högre inköp som redan hade en trogen skara spelare, och övergav den trogna spelarbas som de skapat genom åren i Sverigerankingen. Skulle gissa att den lilla ökning som skapats genom att Sverigerankingspelare i större grad spelar Lilllördag, Fredagsfighten och Söndagssteken är försumbar, men man tappade de trogna hundratalet spelare som spelade  SR varje onsdag och söndag. Synd.

Nu i maj månad så lägger PAF till två stycken WSOP-paket, ett i månadsfinalen och ett för första platsen i maj månads ranking, totalt $8000 adderat värde. Jag borde egentligen vara tyst om detta, hålla värdet för mig själv i den mån det nu går, men kampanjen är så bra att den förtjänar att lyftas fram, speciellt då väldigt många andra sajter totalt ignorerar sina turneringspelare till förmån för sina högrakande cashgamespelare. Och nej, detta är inte ett inlägg sponsrat av någon, förutom mig själv. Fler bra kampanjer för turneringsspelare efterlyses, APokerleague är ett bra initiativ, mer sånt, jag vet att det skulle locka mig att börja spela på fler sajter, och jag gissar att det är det som är målet för sajterna, att locka nya spelare. Turneringserier är dessutom bra för sajten då det skapar en vana så spelarna borde stanna kvar i högre grad.

Jag har för första gången censurerats i SvS forum och det var mitt användande av ordet snoris som ansågs som personangrepp. Jag tyckte inte det var ett personangrepp, jag kallade alla som trodde på riggen för hoppfulla snorisar, så det var inte riktat mot någon särskild, mer en generell provokation i så fall. Jag kan inte direkt påstå att jag tycker att ordet snoris är så provocerande, men var och en gör sina bedömingar, och det får stå för SvS. Jag hävdar fortfarande att det var de hoppfulla snorisarna som började när de förolämpade min intelligens med sina inlägg och jag tror faktiskt inte att någon tog illa upp, de vill nog mest markera att inte ens minsta lilla övertramp tillåts. Det blev inte så mycket kvar av vad jag skrev iaf.

https://svenskaspel.se/?pageid=/forum/Poker/lasinlagg&topicID=6878&entryid=192910


Det har dessutom pratats mycket om hur mycket det spelas för i Sverige, för trots det svenska monpolet som ska skydda folkhälsan så ligger vi svenskar i topp när det gäller hur mycket pengar vi lägger på spel. Men jag letar fortfarande efter undersökningen som visar om det därför är fler spelmissbrukare i Sverige än i något annat land. Den svenska modellen kanske funkar, målet är ju inte att folk ska spela så lite som möjligt, målet är väl att skapa så få missbrukare som möjligt utan att begränsa andras frihet i för stor grad (förutom att det är en riktig kassako för staten förstås)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback