SM, SvS och CC

2012-05-26 @ 21:48:24 | Allmänt
Försökte regga mig till SM dag 1B ikväll men lyckades inte logga in eller skapa nytt konto, de verkar ha probelm med sitt nya bokningssystem. Inte för jag är direkt förvånad, det brukar vara struligt och ta lång tid med teknik när det handlar om Svenska Spel. Man kunde valt ett färdigt beprövat system, men man verkar ha valt en egen lösning för något så standard och uppenbarligen glömt lite basala funktioner, som att få påminnelse om man glömt lösenord eller kontonamn. Men det lär väl lösa sig och gör det inte det så får jag väl helt enkelt strunta i att spela. Men lite irriterad över den dåliga lösningen blir jag.....

Men när jag var inne föll jag över denna lydelsen på Casino Cosmopols hemsida

"En plats i en turneringen får inte användas som ett pris i en satellitturnering som anordnas utan erforderligt tillstånd i Sverige. En plats får vidare inte användas på annat sätt som innebär ett otillåtet främjande av ett utom landet anordnat lotteri."

Svenska Spels Poker har ju anordnat satelliter med inköp till live-sm som pris, undrar om de har tillstånd. Har hört att SvS tidigare gett sig på spelbolag som försökt liknande lösning som SvS Poker, men undrar om de kan anmäla sig själva för att de saknar tillstånd. Eller har man helt plötsöigt börjat rucka på reglerna? Dags för en garanterad prisumma på Söndagsteken kanske......

Kommentarer
★ ute och cyklar

Dom har inte anordnat satelliter till live SM. Vinnarna i kvalet får 10600 vilket är inköpet till sm men man får själv bestämma vad man gör med pengarna.

2012-05-29 kl. 23:54:53
★ rosjon

Samma upplägg som den andra sajten hade, ändå anmälde de. Hårklyverier anser jag, speciellt när vinnarna dessutom är med på en utlottning av hotellpaket i Stockholm.

2012-05-30 kl. 07:10:38
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback