Stockholmsdemokraterna

2012-11-20 @ 20:26:00 | Allmänt

Borde inte alla lantisar få inflyttningsförbud tills alla riktiga stockholmare fått bostad? För inte kan det väl vara så att Stockholm vinner på all denna inflyttning? Vi borde iallafall göra en bakgrundskoll så att det inte är fel typ av lantisar som flyttar hit. Det byggs ju alldeles för få bostäder och jobben räcker inte till alla, nu räcker det! Det är ju inte ens krig där de kommer ifrån, ekonomiska flyktingar är vad de är. Vi måste se till att alla riktiga stockholmare får jobb och bostad först innan vi kan ta emot fler. 

Egentligen borde vi skicka hem alla lantisar som kommer hit och tar våra bostäder och jobb.

I alla fall skåningarna och gotlänningarna, deras kultur är ju helt annorlunda. Snart är det fan bara Mårten Gås, gutedricka och inte fan kan de snacka svenska heller. De får väl lära sig språket. 

Fler och fler stadsdelar säger nej till lantisar, senast var det Södermalm, som tyckte att nu räcker det, de har redan ett skånskt ghetto runt södra station, vissa kallar det till och med lilla Skåne.

 Och så kommer det hit folk som pluggat i Lund eller Umeå och försöker få jobb. Det är klart att den utbildningen inte håller samma klass som KTH och Universitetet.

Sen kan man ju ifrågasätta om pengar ska tas från Stockholm för att stödja glesbygden. Varför ska vi slava och betala skatt som går till dem, bara för att de inte kan klara sig själva. Robin Hood, nä, ta mig i brasan.

De går ju ändå bara runt och tycker vi är 08-or, de är för fan stockholmsfientliga. Men det går bra och komma hit och utnyttja allt vi har här, då passar det. Lantisar är dessutom klart överrepresenterade bland dem som köper svartkontrakt, vilket gör att en riktig stockholmare inte har en ärlig chans.

Skitsamma om vi alla har rötter nån annanstans från början, nu bor vi ju här, det är ju vårt Stockholm, inte deras. Vi måste ju tänka på oss Stockholmare först och främst. Norrlänningar ska vi inte prata om, de är bara lata och vill ha bidrag. Och finns det nåt jobbigare än Göteborgare och deras "humor". Nej, nu gäller det att stoppa massinflyttningen och bevara vår Stockholmska kultur.

 

 


Kommentarer
★ Rickard

Jag packar direkt och ger mig iväg. Poängen gick fram.

2012-11-20 kl. 20:37:52
★ Ola Brandborn

Klockrent

2012-11-20 kl. 20:49:34
http://kackalorum.se
★ Thomas

Skulle aldrig få denna dumma idén att flytta till Stockholm när man kan bo i goa Göteborg! :)

Ps. Om inte jobbet tvingar mig dit.

2012-11-20 kl. 21:36:12
★ Rolf Lindblom

Trodde Stockholm bara var en genomfartsled till Åland.

2012-11-21 kl. 01:37:01
★ dybban

Strålande!

2012-11-21 kl. 01:43:10
★ Kroon

Mycket bra!

2012-11-21 kl. 01:48:08
★ dybban

Tittade in på poker.se under kommentarsfältet på denna blogg. Vad är det med folk?

Roligast var han som inte förstod att det inte var ironi och kallade dig för schizo. Haha. Fast han kanske också var ironisk? Då var det rätt kul.

I övrigt blir jag rädd för mänskligheten när jag läser de där kommentarerna. Orkar inte ens svara dem längre. Och det är det värsta av allt...

Fortsätt skriv. Det behövs.

2012-11-22 kl. 00:58:30
★ rosjon

Kul att ni fattade iaf, inte alla som gjorde det på poker.se som sagt. Börjar också ledsna lite på alla tokar, alldeles för många av dem och för få på min sida

2012-11-22 kl. 18:06:21
http://rosjon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback