Jag undrar.....

2013-04-05 @ 12:28:38 | Allmänt
....när Svenska Spel äntligen ska få ändan ur vagnen och lansera Magda som ny ambassadör eller nåt annat, vet vet ju vad som komma skall.
http://blogg.magdalenaindebetou.com/2013/04/04/hej-visby/
 
....när Svenska Spel ska rätta sina buggar, vissa ett halvår gamla(pausrutan, stänga-ner-bordet-dialogen), andra ännu äldre(prislistan)?
 
....när Svenska Spel ska ta bort sin sida där de gamla ambassadörer har sina bloggar:
http://svenskaspelspoker.se/pokerbloggarna/
 
....om någon spelare nånsin kommer att få tillbaks några pengar från 5050-poker:
http://pokerforum.nu/forum/showthread.php?p=1742579#1742579
 
 
....när vi alla i familjen ska få vara friska en hel vecka i sträck. Sander blev senaste sjuklingen, jag blev hemringd från jobbet, han kräktes hos en kompis, han kräktes i bilen på vägen hem, kräks härhemma.
 
....om det stämmer att Skatteverket och Lotteriinspektionen bara gör sitt jobb som förföljer pokerspelare som Koivu och Egon lanserar i sin senaste podcast:
http://www.poker.se/proffsbloggar/77962645/avsnitt-2.html
 
....om inte Skatteverket är väl nitiska när de först tolkar lagen så att ingen normalt funtad människa vågar deklarerar sina vinster, sedan ändrar sin tolkning till något lite mer vettigt, men bara ger folk ett par månader innan de gör husrannsakningar, och fösöker sätta dit folk för grovt skattebrott.
 
....om det verkligen är ok att som Aftonbladet efter ett samtal från Lotteriinspektionen be sina medarbetare att hota en bloggare med nedstängd blogg och process om inlägg inte tas bort.
 
....om det verkligen är stolarna och inte sockret i läsken som är problemet som Coca-cola hävdar. Beror fetmaepidemin verkligen på lathet?
http://youtu.be/PMLjHwwpAdg
 
....om inte fetmaepedimin beror på något helt annat
http://www.svt.se/korrespondenterna/se-program/del-4-152?autostart=true
 
 

Kommentarer
★ Björn Nordberg

Bra funderingar. Många av dom har jag också högt upp på priolistan för obesvarade frågor. Hoppas denna bloggpost kan få en del svar också .

Ha de bäst

2013-04-06 kl. 01:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback