PAF Poker Challenge - Snart dag 2

2013-04-27 @ 09:25:11 | Allmänt
Så här såg det ut igår strax efter starten av €100 sidoeventet, lokalen fylld av pokerbord, Main Event dag 1B i full gång samtidigt.
 
Hamnade på bord 15 med NykopingKing som jag satt med hela dag 1A, trevlig bekanskap som jag hoppas tog sig till FT i sidoeventet.
 
Vid mitt bord satt även Jorma och Tessan
 
 
Det var ett ganska bra bord då jag snabbt fick bra koll på alla och efter att ha tagit det väldigt lugnt tre nivåer, ökade jag takten, spelade lite fler händer. Lyckades skramla ihop 30k med mörkar på 400-800, vilket var en riktigt bra stack eftersom alla andra var ännu kortare.
 
Men då bröts vårt bord och jag fick flytta till ett nytt bord. NykopingKing och jag verkar oskiljaktiga då vi återigen hamnade på samma bord en stund innan han  försvann till tv-bordet. Vid det nya bordet satt det lite fler stora stackar. Bjuggan och Wiseguy höll låda, Bjuggan försvarade mörkar light och Wiseguy öppnade UTG med alla treor.
Väntade in någerlunda händer, hoppades på en tillräckligt bra hand för att syna nån shortstack som tvingades allin. Mycket riktigt tryckte en finne med K8 jag hittade AJ, och med A på floppen kändes det ganska bra. Tills det kom en 8 på turn......och sen en till på river:( Nåja, inget att hänga upp sig, otur bara och fortfarande runt 20k kvar.
När sedan mörkarna snabtt hamnade på 1000-2000 så ställde nån gång jag för att åtminstone ha 10BB kvar. Men här är livepoker så otroligt märklig. Det verkar som om det anses vara ett helt normalt spel att med 12BB kvar openfolda mot reraise. Såg det flera ggr, måste ha att göra med att alla är lika korta eller nåt, men jag fattar inte. Om man ska openfolda med 12BB så måste man ha en soulread på den man foldar mot. Varför ens fundera med 12BB, bara tryck in.
 
Vilket jag gjorde, fick in det med 44 mot lilla mörkens A3, två A på flopp, urk. Så hade jag 4,BB kvar och på lilla mörken handen efter synade jag ofc Bjuggans höjning med any two cards, i mitt fall J6off som inte fick stå mot bjuggans usla QJ.
 
SM gick inte bättre heller ut på 138:e plats, triss i knektar och jag antar att min motståndare drog in en färg, jag hade fullt upp live efter att jag stoppat in markerna. Gick bra att multitablea, förutom att det inte går att twittra samtidigt, och det gjorde att jag inte hade lika svårt med tålamodet live. Kanske ska dra igång ett bord på mobilen idag kl.12.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback