Farväl poker.se!

2013-08-25 @ 09:51:40 | Allmänt

Jag har bestämt mig för att inte låta min blogg speglas på poker.se längre. Min blogg har speglats där/här sedan mars 2011, i nästan två och ett halvt år.

 

Jag blev kontaktad av ValterEgo som sa att han gillade min blogg och undrade om jag kunde tänka mig att publiceras även på poker.se. Jag undrade lite om jag verkligen skulle passa in där, men han lugnade mig och sa att de ville ha mixen och det tycker jag att jag levererat.

 

Att ha varit "Proffsbloggare" på poker.se har väl inte alltid känts helt bekvämt, dels för att när jag började speglas spelade jag inte på heltid längre och jag har aldrig sett mig som ett pokerproffs. Anledningen till att rubriken är just proffsbloggare har dock historiska skäl och är kanske inte så sann längre även om fler proffs börjat blogga där, som Snusarn, Bussman och Team 3000.

 

Nu lämnar jag över utrymmet till dem, med förhoppningen att deras medrigg försvinner, för deras inläggsfrekvens verkar hänga samman med hur bra det går med pokerspelandet, och det har uppenbarligen gått alldeles för bra på sistone.

 

Jag tappar antagligen en del läsare på detta sätt, men jag hoppas naturligtvis att det stora flertalet fortfarande ska orka följa vad jag skriver.

 

Jag kommer att fortsätta att lägga näsan i blöt där folk inte tycker den hör hemma, jag kommer fortsätta att vara fyrkantig och envis mot spelsajter som jag tycker sköter sig dåligt, och företeelser som jag avskyr, oavsett hur präktig jag uppfattas som. Jag kommer att fortsätta med tråkiga inlägg om mina barn och fru, för mig är de fortfarande de roligaste att läsa nu flera år senare.

 

För er som vill fortsätta att följa min blogg så får ni numera ta er till originalbloggen på adressen http://rosjon.blogg.se.

 

Till er andra:

 

 

 


Kommentarer
★ Roffe

Intressant att Valterego valde att direkt plocka bort hela din existens på Poker.se.
Med kommentarer och allt.
Pokerbranschen i ett nötskal. Hoppas du lär dig nåt, Rosjon...

Svar: På egen begäran....
Rosjon

2013-08-26 kl. 21:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback