Ken tycker jag är dum

2013-08-15 @ 09:55:53 | Allmänt
Diskussionerna i Kens inlägg på pokerlistings.se fortsätter:
http://www.pokerlistings.se/sommarvikarien-pa-svenska-spel-51459
 
I måndags fick jag ett samtal från poker.se där de förklarade att Ken hört av sig till dem och bett dem ta ner mitt förra inlägg:
http://www.poker.se/proffsbloggar/77962981/ken-och-fortalsanklagelser.html speglat från min egen blogg
http://rosjon.blogg.se/2013/august/ken-och-fortalsanklagelser.html
 
Han ville tydligen även ha en ursäkt. Har inte fått se mejlet själv och vet därför inte exakt vad som skrivits.
 
Poker.se undrade hur jag ställde mig till att eventuellt ändra mitt inlägg så att mitt citat av Magdas censurerade blogginlägg togs bort. Jag ska ärligt säga att jag blev irriterad. Jag tycker inte att Poker.se ska kontakta mig och be mig ändra ett blogginlägg.
 
Jag sa att jag ville ha lite betänketid.
 
Så efter samtalet kontaktade jag lite olika människor bl.a. min jurist, Magda (inte så svårt att få tag i hennes telefonnummer, fanns på hennes hemsida) för att få veta vad de tyckte. Jag fick de svar jag behövde och svarade senare under dagen poker.se att jag inte samtyckte till att de ändrade mitt inlägg.
 
Så länge texten finns kvar antar jag att de godtog min motivering och mitt svar.
 
Låt mig återigen klargöra en sak, jag skriver inte min blogg på poker.se, de speglar min blogg där bara. Jag skriver på min egen blogg http://rosjon.blogg.se. Min blogg är inte en renodlad pokerblogg, jag skriver om det jag känner för just då, och använder den som ett sätt att kommunicera med släktingar och vänner spridda över jordklotet, lika mycket som jag skriver om poker.
 
I början av kommentarerna till hans inlägg skriver Ken så här:
"Först försöker jag dock tala direkt med personen i fråga. Om det inte är möjligt så siktar jag så högt jag kan."
 
Jag förstår inte riktigt varför han skriver så här för av de bloggar han försökt censurera på sistone har han ännu inte kontaktat en enda direkt. Antar han försöker framställa sig själv i bättre dager.
 
Jag försökte i mitt förra inlägg ge tillräckligt mycket info för att ni skulle kunna göra en egen bedömning, men länkade bara till Kens version av händelserna och jag har fått en del kritik för detta.
 
Det finns dock en annan blogg där det mesta som sagts i intervjuer och på bloggar finns samlat så för att ge en rättvis bild och låta flera sidor komma till tals så länkar jag därför dit. Här finns intervjuer från tidningar samlade med flera av de inblandade samt ytterligare uttalande av Ken.
http://ennattimorkret.blogg.se/category/ken-lennard-historian-om-pokerfusket.html
 
Just i detta nu fick jag en förfrågan från poker.se om de kunde få lämna ut min mejldadress till Ken. Lite lustigt med tanke på att jag lämnat den varje gång jag skrivit en kommentar och att den finns under rubriken "Kontakta mig" på min blogg.
 
Senast jag hörde från Ken var i kommentarsfältet där han kallar mig självgod och korkat nättroll som inte förstår någonting. Ken skriver alltid att jag inte förstår, men jag förstår mycket väl. Jag håller bara inte med honom.
 
Jag förstår att han tycker att ett publikt vad som diskuteras i hans blogg bara angår honom och den han vill slå vad med. Jag håller inte med honom då vadet bl.a. gäller om han kontaktade mig först innan han kontaktade poker.se och dessutom avhandlas allting i ett publikt kommentarsfält. Inte direkt rätt forum om han inte vill att någon ska lägga sig i.
 
Jag  reagerar om jag läser något felaktigt i kommentarerna, och det står Ken fritt att inte bry sig om vad jag tycker. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback