Pokerallsvenskan och cykelkaos

2013-08-29 @ 22:06:42 | Allmänt
Sitter just nu och spelar pokerallsvenskan, vårt lag ligger bra till, med risk för att jinxa. Lagpoker kanske vore något att testa live, där alla fick sitta med smartphones och diskutera taktik.
 
Kollar samtidigt på deckarserien Broadchurch, första gången på evigheter som jag kollar en serie på TV:n och inte laddat ner den från nätet. Sjukt bra serie.
 
I min strävan efter mer motion på mindre tid så har jag nu äntligen skaffat nya bromsar på cykeln och börjat cykla genom stan till jobbet.
 
Just nu, i slutet av sommaren, är det massor med folk som cyklar. Det är så mycket folk att det är cykelköer på Götgatan, och vid slussen hinner inte alla som väntar över på grönt ljus innan det hinner bli rött igen. Det är drivor med cyklister. Och dårar. Som tycker att bara för att de har en racer och nya cykelkläder kan cykla hur fort som helst. Oavsett hur trångt det är.
 
Och visst vill jag själv komma fort fram. Men jag är inte dum heller.
 
Hann med en runda på gymmet också där det redan börjat tunna ut igen efter förra veckans anstormning. Lite uppmuntrande då det antagligen tyder på att även cyklisterna blir lite färre snart, så fort det blir lite kallare och lite blötare.
 
Jaha, 22:a plats blev det för mig, men vi har flera spelare kvar. Tidig kväll, skönt för en gångs skull.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback