Gott nytt 2014!

2013-12-31 @ 10:00:39 | Allmänt
Det kommer antagligen en årskrönika eller åtminstone en mindre sammanfattning av 2013 så småningom, men just nu är det annat som kommer före.
 
Annandagspokern gick som den brukar, började bra, slutade sämre, men det var kul och det var det viktigaste. Jag som är långt ifrån innerstadstrenderna ute i förorten fick också möjlighet att testa Fireball, som tydligen varit den hetaste drycken i barerna i höst. Kanelwhiskey kallades den, men jag skulle möjligtvis kunna kalla den en whiskeylikör, den smakade ungefär som det kanelgodis vi köpte åt barnen när vi var i Las Vegas, ett väldigt misslyckat lördagsgodisinköp.
 
Tyvärr var det jobb dagen efter och jag har dessutom fått problem med ryggen/benet. Tappade ytkänseln på stora delar och styrkan i vänsterbenet samtidigt som jag blev stel i ryggen. Inte ett bra tecken precis. Kan väl leva med ytkänselbortfall, jag är ju van sedan mina korsbandsoperationer som oundvikligen får det som konsekvens, men styrkan är jobbig att vara utan. Väldigt frustrerande också då jag precis kommit igång med träningen som jag tänkt mig.
 
Trots detta åkte jag med laget på fotbollscup i Hjorthagen, Johan Björkmanspokal, med några av Stockholms bästa lag som motstånd.
Första matchen var mot Djurgårdens akademilag, det var naturligtvis inget snack om vilket lag som var bäst, men trots förlust med 5-0 så hade vårt lag bra spel och flera målchanser, Hade de fortsatt att spela så hade de garanterat gått vidare.
 
 
Men efter en tät match mot Brommapojkarna, med sämre spel tyvärr, så förlorade de med 3-2 då BP gjorde mål med matchens sista spark. Sista matchen klappade laget igenom, förlorade stort mot Jarlaberg, som spelat lika mot BP. Viljan att löpa och vara spelbar försvann, och då går det inte att spela jämnt mot ett så skickligt lag. 
 
Men det var en rolig dag och det var kul att få spela inomhus mitt i vintern på stor plan, dessutom nyttigt för killarna att möta bra motstånd.
 
Tyvärr gjorde denna dag inte underverk för ryggen, åkte till akuten när känseln inte återkom, inte för att jag trodde att det skulle ge något, men ringer man sjukvårdsupplysningen tar de ju inga chanser. Så det blev några timmar där, men gick väldigt fort med tanke på deras belastning. Magnetröntgen av diskarna i ländryggen väntar efter nyår då det antagligen är en förskjutningen eller utbuktning som är anledningen. Förhoppningsvis något som rättar till sig själv med sjukgymnastik utan operation, men vem vet.
 
Jag testade ändå att gå till http://kankliniken.se/, för även om de kanske inte kan rätta till en disk, så brukar de kunna få ordning på smärtan och rörligheten vilket skulle ge snabbare återhämtning.
Väl där fick jag reda på att det var min kiropraktor som slog ut mig i SvS Main med QQ mot 66, tack för den:)
 
Fick tillbaka lite rörlighet och ska dit idag också innan nyårsfirandet. Nu finns det massor att fixa innan ikväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback