Jullov hos monoplet

2013-12-07 @ 10:43:12 | Allmänt

Som de flesta redan förstått av mina uteblivna blogginlägg så blev det ingen framgång dag 2 av SvS-mästerskapen.

Spelade som jag skulle enligt mig, men sprang in i damer, då jag reraisade allin med par i sexor.   Inför dag 2 bytte jag ändå procent med en annan spelare MrsLabero som tog sig in i pengarna och lindrade min turneringsångest lite.  Synd om MrsLabero som bytte med mig bara.

Dybban gick ut med att han vunnit vadet med mig, och jag som försökte hålla honom anonym enligt hans önskan. Gick bra att gå ut med sin identitet när han vunnit:) Nåja, man måste förlorar lite i början och sen slå till och vinna stort, enda sättet att få ta del av dybbans tipsvinster.

En annan anledning till att jag inte skrivit något är att jag haft fullt upp på jobbet. Vi har haft fyra nya produktionssättningar den senaste veckan, åtta ärenden rättade, varav hälften är saker som funnits ett ganska bra tag men inte rapporterats in, en del av sakerna var småsaker som var lika bra att ta när vi ändå skulle produktionssätta. Min kund ansåg det ändå så viktigt att fixa att de avsatte extra tid för dessa rättningar.

På Svenska Spel och Boss Media tog man julledigt redan för någon månad sen vad gäller utvecklingen av pokerklienten.

Får man hos min kund in rapporter om att några kunder har stora problem så blir det nästa alltid vad vi kallar en brandgata. Vi släpper allt annat och slutar inte jobba förrän vi har en plan för när och hur vi ska fixa problemet. Som mest väntar vi med svårtestad funktionalitet till nästa produktionssättning, för det mesta har vi en lösning på plats inom ett par dagar.

Svenska Spel har haft en urusel disconnect-hantering i åratal. Det är den klient som är känsligast för störningar i nätverkstrafiken. Hade vi haft ett system med sådana problem hade det prioriterats väldigt högt och garanterat hade vi haft en lösning till senast nästa release, särskilt när det kostar slutkunden pengar och ger så mycket badwill. Folk klagar i forum och på bloggar, ringer och skriver in till kundtjänst, och de har fortfarande inte ens en plan för hur man hanterar kompensation till de utsatta kunderna.

Eftersom det är tänkt att Svenska Spel ska ha monopol på onlinepoker i Sverige har vi rätt att ställa högre krav på hur tjänsten fungerar. Om staten begränsar vår frihet så är det minsta man kan begära att de låter ett företag med lite handlingskraft sköta det. Tack och lov är det än så länge bara ett monopol på pappret, för Svenska Spel skiter i att fixa ens de minsta problem som finns. De har fullt upp med att ge möjligheten till sina kunder att använda avatarer.

I och för sig ska man kanske tacka för detta, för om man träffar på en spelare som heter pokerfisen som har en ninja som avatar då vet man var man har honom.

 


Kommentarer
★ Du vet vem

Med tanke på att Boss kommer lägga ner sitt dotcom nätverk under Q2 2014 och bara "satsa på reglerade marknader" (*) så lär det inte bli några buggrättningar i framtiden heller.

(*) läs: "vi är fast i SvS-avtalet, det kan vi inte göra något åt på flera år, men .com-operatörerna kan vi i alla fall säga upp...

2013-12-07 kl. 21:34:58
★ rosjon

Intressant om det stämmer, men märkligt att försöka vinna en upphandling bara några månader innan man sedan vill säga upp avtal.

2013-12-08 kl. 15:28:27
http://rosjon.blogg.se
★ Du vet vem

http://pokerfuse.com/news/industry/gtech-expected-to-close-to-dot-com-online-poker-network-06-12-pfcom/

Kul för dig att vara före pokermedia om en nyhet eller hur... synd du inte hann agera :-)

2013-12-11 kl. 00:08:24
★ byling

Monopol på onlinepoker i Sverige??
Jag kan spela på en jävla massa siter så jag fattar inte monopoltugget.
Klart,ser man till ägandet,men det är väl inte dom du vurmar för,ägarna?
Som spelare finns det inget monopol online från svensk sida,du kan spela vart du vill.

2013-12-29 kl. 19:25:39
★ rosjon

Det är därför jag formulerar mig att det är tänkt att Svenska Spel ska ha monopol, bäva den dagen då de faktiskt ser till att det blir ett monopol online på samma sätt som live. Jag vurmar inte för varken eller vad gäller monopol, jag velar, då jag gillar idén att staten är den som drar in pengar på sådant som kan vara potentiellt skadligt, men jag anser att de då ska hålla en nivå som åtminstone är grundläggande som t.ex. Systembolaget där det är ok tillgänglighet, sortiment, pris och ingen "tryck ner skiten i halsen"-reklam

2013-12-30 kl. 12:18:28
http://rosjon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback