Små saker är också viktiga

2013-12-07 @ 11:04:04 | Allmänt
Igår var vi på Teater Reflexen och såg min äldsta dotter i en pjäs som Enskedespelets teatergrupper jobbat fram senaste året. Enskedespelets signum är en stor ensemble där de flesta är barn. Vartannat år är det en månads föreställningar i ett cirkustält i Margaretaparken här i Enskede och till sommaren är det dags att sätta upp Oliver Twist. Det är ambitiösa och proffsiga familjeföreställningar som blivit succéer de senaste åren. I år måste man dessutom få in pengar till ett nytt tält, så de föreställningar de har på Teater Reflexen i helgen är viktiga som sätt att dra in pengar. Smart, för har man över 100 barn i ensemblen så finns det gott om föräldrar som ställer upp som publik.
 
 Så här ser det ut på morgonen nu när julkalendern ska tittas på. Alla äter frukost framför tv:n, det är mysigt om än lite kaosartat med alla täcken och filtar ibland.
 
För minstingen Signe har annars det största varit att vänta på sin tur att få öppna luckan i sin klass julkalender. De lottar varje dag och barnet som dras den dagen får leta rätt på en kula med rätt nummer och ta med sig hem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback