Kan jag få lämna bordet?

2013-01-18 @ 23:02:53 | Allmänt
Alltid lika roligt att spela poker på Svenska Spel. Gick bra i början. 38k med 150-300 i mörkar. Sen gick det inget vidare, utdragen ett par gånger. Dubblade Björne61=) när han drog in sin enoutare på rivern. Förlorade en stor pott med 8 hög kåk mot nio hög kåk. Par i åttor på handen, åttan kom på rivern. Men, sånt händer, irriterande. Men inte så irriterande som att med QQ i stora mörken springa in i AA på lilla. Inte att man förlorar handen, sånt händer ju, men att man inte får lämna bordet direkt. Då kommer rutan upp. Den idiotiska rutan. Som inte frågar om jag är säker på om jag vill lämna bordet, utan talar om för mig att jag inte FÅR lämna bordet. Mitt under ett spel, utropstecken. Nåja, efter att ha blivit behandlad som någon som inte klarar av att ta egna beslut, så får jag åtminstone en kryssruta. Jag kan väl vänta ett par sekunder tills klienten fattar att rundan var över för länge sen.
 
Och så väntar man. Och inget händer. Och man blir så tiltad. Av en liten sketen dialog som någon inte kunnat fixa trots att man vetat om felet i några månader.
Låt mig säga så här, någon är skyldig mig, För alla gånger jag tiltat bort en turnering till efter att ha åkt på SvS. Jag skulle inte skryta om att jag var systemutvecklare på Boss om jag var er. Skyldig. Mig. Ett tårfyllt erkännande av skuld och dåligt hantverk. När dybban hälsar på.
Eller så kunde man ju bara fixa felet, för är man så dålig att man har tre månader mellan releaserna, så bör man åtminstone kunna fixa de mest uppenbara fel till nästa släpp. Eller så kanske man ska fundera på att göra något annat än att syssla med systemutveckling. Halvfigurer.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback