The rosjon files - Årskrönikan del 6

2013-01-02 @ 15:07:06 | Allmänt
September:
Pokermässigt var det en ok månad, vann mitt första SM-paket till Malta, och gick hyfsat på nätet i övrigt.
 
På den internationella pokerscenen så trädde Howard Lederer fram med sin 7 delar långa intervju för att försvara sin inblandning i 2011 års stora skandal Full Tilt. Han tog mycket cred för att hållit ihop företaget - men de flesta ansåg att det var mycket skitsnack - och jag är böjd att hålla med. Har man 40 mijloner dollar som man fått på grund av felaktiga och olagliga utdelningar bör man vara villig att betala en del av detta för att hålla företaget flytande.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLGfKPmviroRv6NA5huQQnR2ir2Mi-SK6k&feature=plcp
 
Här i Sverige hade Svenska pokerforbundet sitt extra medlemsmöte för att redovisa vad de kommit fram i sin genomlysning av tidigare styrelsers förehavande. Vi var inte så många där, men det vi fick veta på mötet visar att det nya förbundet sköts av en styrelse som är seriös och verkligen vill göra upp med det förflutna. Fortsättning följer 2013 hoppas jag.
http://rosjon.blogg.se/2012/september/papper-eller-pengar.html
 
I bloggosfären la lapproffe i frustration ner sin blogg då den enligt honom blivit hackad för tredje gången, och lovade dyrt och heligt att aldrig mer blogga om poker. Än så länge håller han sitt löfte och levererar betydligt mer läsvärda texter på sin nya blogg http://lapproffe.com
 
dybban tog bladet från mun och kommenterade även han gamla svepofstyrelser och 5050-skandalen i ett av månadens få inlägg som stack ut från mängden.
http://bloggar.aftonbladet.se/superbloggen/2012/09/peder-mansson/
 
Oktober:
Svenska pokerförbundet körde sitt online-SM tillsammans med Pokerstars sista veckan i oktober och det gick väl hyfsat tycker jag. Lyckades ta två finalbord och en sammanlagd femteplats i totala rankingen. Tyvärr uppnåddes inte målet med antal spelare i Main event, men det var första året under ny styrelse och det kan bara bli bättre.
 
Mattias Andersson rörde om i pokerbloggosfären och fick tillbaka en annars desillusionerad Jens Jadbäck till Superbloggen:
http://vegas2008.blogg.se/2012/october/27-oktober-att-ha-en-asikt.html
 
http://bloggar.aftonbladet.se/superbloggen/2012/10/gnall-gnall-gnall/
 
Även dybban fick lite att säga:
http://dybban.blogg.se/2012/october/nagra-tankar-om-forbundet.html
 
Själv blev jag en aning irriterad av olika orsaker men skulle tvunget blanda mig i:
http://rosjon.blogg.se/2012/october/jag-har-min-alldeles-egna-asikt.html
 
Dessutom var det månaden då The Rosjon Files såg ljuset för första gången, och faktum är att jag gjorde en 30 minuter lång video-"intervju", som jag editerade ner till knappa 15 minuter, men min fru skakade bara på huvet, så jag valde att köra det i textform istället. Om ni bara visste hur många som hört av sig och varit upprörda över hur det riggas.
http://rosjon.blogg.se/2012/october/the-rosjon-files.html
 
Men höjdpunkten måste ändå vara då min sons fotbollslag gick och vann b-finalen i Höstrusket, något jag kommer att minnas länge.
http://rosjon.blogg.se/2012/october/hostrusket.html
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback