Jaga armband

2013-06-08 @ 10:21:40 | Allmänt
Just nu är det mycket som kretsar kring WSOP och Vegas i pokervärlden.
 
Svenska spel ska ju iväg med sin pokerstudio till Las Vegas, med Patrik Sjöberg som värd. Snacka om otippat.
 
Men då jag precis läst Sjöbergs bok och sett vartenda Patrik möter-avsnitt på viaplay så tror jag att det faktiskt kan bli ganska kul. Och vem kommer inte ihåg när han retade gallfeber på de präktiga i Mästarnas mästare. Frågan är om Svenska Spel kommer att våga utnyttja att det är just Patrik Sjöberg som är deras ankare eller om det blir samma typ av produktion som tidigare. Jag hoppas de vågar ta ut svängarna, då kanske de kan nå en större publik än oss pokernördar.
 
Alla man pratar med just nu frågar om/när man ska till Vegas. Jag har sådan abstinens just nu. Och då är det inte främst pokern jag saknar utan känslan. Jag har bara varit i Vegas när det är så där olidligt varmt, ni vet när 35 grader varmt anses vara svalt.
 
Känslan av att komma in på något poolområde, känna hettan och sedan svalka sig i poolen är riktigt speciell. Andra ställen jag varit på så har det liksom inte hjälpt , men efter man har doppat sig i Vegas så klarar man sig i den torra hettan många minuter till, något man inte trodde bara sekunderna innan.
 
Att dra till Premium Outlets är något annat jag associerar med Vegas, det brukar bli sprängfyllt av kläder och skor i väskan efter ett besök där. Jag hatar vanligtvis att handla kläder men här är det en fröjd, trots hettan mellan butikerna. Varför? Jag vet egentligen inte, visst är det billigt, mycket billigt, men det är inte det största skälet, det är bara att den rätta shoppingkänslan infinner sig där.
 
Att man kan få sig en riktigt bra hamburgare nästan var som helst är nåt annat jag saknar. Maten överlag är riktigt bra. Mina favorit hittills är burgarn på Lagasse's Stadium, en av världens bästa ställe att kolla sport på. Tv-skärmar överallt, till och med på muggen.
Annars måste man testa Minisliders på Golden Nuggets Grotto ( bara i baren) och Hot Pastrami Sandwich på La Grille på samma hotell. Mackan får mig att tänka på en Deli i New York.
 
Showerna är också riktigt bra, nästan allt med Cirque är riktigt bra, bäst hittills är Love, men Kaa är inte långt efter. Men det som också är Vegas är att stå i kö till Tix4Tonight, där många biljetter kan fås för halva priset, och kallprata med nån amerikan. De är mästare på det.
 
Enda sättet för mig att ta mig till Vegas i år är om jag skulle råka ramla på ett erbjudande jag inte skulle kunna motstå, för i år så är det bestämt att vi inte ska åka. Men nästa år blir det definitivt igen. Våra grannar ska till Tuscon drygt en månad, och det finns ju inget bättre svepskäl att ta sig över pölen. Några dagar i Tuscon, sedan Vegas och avsluta med lite Californien hoppas jag. Fortfarande en av de bästa semestrarna vi gjort, och en av de dyraste.
 
Men i år får jag nöja mig med rapporter från dybban, Pokerstar och andra. Jag är sjukt avis på dem som kan vara där så länge.
 
 Dessutom kommer det en ny serie gjord av Jason Sommerville, en riktigt bra spelare och pokercoach, Bracelet Hunting:
http://youtu.be/_TmHnVzJhwE
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback